και&# 039? Ασημικά φαίνεται νέων

Δεν χρειάζεται να τρίψετε για ώρες ή να αγοράσει ένα συγκεκριμένο προϊόν για αφρώδη ασημικά! Επιλέγοντας ένα από τα δύο κόλπα εδώ, αξεσουάρ σε ασημί ή ασημένια πλάκα, να ανακτήσει τη λάμψη τους σε ένα φλας και εύκολα.

Tip όξινο ανθρακικό νάτριο και νερό

Η πρώτη μαγική φόρμουλα είναι απλή και εξαιρετικά γρήγορη. Απλά πασπαλίζουμε μαγειρική σόδα σε ένα βρεγμένο πανί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τρίψετε όλο το ασήμι (ποτήρια, μαχαιροπίρουνα, κηροπήγια, πιατέλες ...). Εάν είναι απαραίτητο, μη διστάσετε να υγράνετε και πάλι το πανί και να προσθέσετε μαγειρική σόδα! Έπειτα έρχεται το βήμα της έκπλυσης με καθαρό νερό, και το στάδιο ξήρανσης με ένα καθαρό μαλακό πανί. Και ιδού!

Συμβουλή το φύλλο

Η δεύτερη συμβουλή είναι εξίσου αποτελεσματική. Αν χρειάζεστε επίσης μαγειρική σόδα (220 γραμμάρια) και νερό (2 λίτρα ζεστού νερού), το μυστικό σε αυτή τη συνταγή είναι η χρήση του φύλλου αλουμινίου. Η ιδέα είναι να χύσει το ζεστό νερό σε ένα πλαστικό δοχείο, διαλύονται όξινο ανθρακικό νάτριο και τοποθετήστε ένα κομμάτι του φύλλου αλουμινίου των περίπου 5 cm πλάτος. Σε αυτό το μπολ, προσθέστε όλα τα σκάφη του αργύρου που θέλετε να λάμψει: εμείς θα τους αφήσουμε να μουλιάσει για μισή ώρα. Αυτό είναι όπου ο ρόλος του φύλλου, επειδή σταδιακά τα σωματίδια που αμαυρώνουν ασημικά απλά να επιμείνουμε σε αυτό. Μένει μόνο να ξεπλύνετε τα εξαρτήματα να γίνει αφρώδες και ξηρό απαλά.

Εικόνες για την έμπνευση ή να ονειρεύονται ... Ανακαλύψτε «Deco Φωτογραφίες»