Για τη συντήρηση του ξύλου

Εάν είστε περιβαλλοντική συνείδηση, πράσινο καθαρισμού προφανές! Για να διατηρηθεί το ξύλο είναι να λινέλαιο θα γυρίσει. Δείτε τις συμβουλές μας για τη φροντίδα των επίπλων και παρκέ σας οικολογικά.

Αποφύγετε τα χημικά

Σε αντίθεση με ό, τι θα πίστευε κανείς, βερνίκια, κεριά και άλλες επιστρώσεις που συνήθως χρησιμοποιούνται για τη συντήρηση του ξύλου έχουν πολλές χημικές ουσίες. Επίσης, δεν είναι καλό για την υγεία και δεν σέβονται το περιβάλλον. Για αυτό, συνιστάται η χρήση ενός φυσικού προϊόντος σαν λινέλαιο εξάγεται από τους ώριμους σπόρους λίνου.

Τι να κάνετε με λινέλαιο;

Λινέλαιο είναι ένα μεγάλο προϊόν για τη θεραπεία της οικολογικής δάση. Η εφαρμογή του θα έρθει θρέφουν και προστατεύουν το ξύλο από την κατάθεση ένα προστατευτικό φιλμ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια επιφάνεια εργασίας, έπιπλα, ή ακόμα και στο πάτωμα. Εκτός αυτού, λινέλαιο χρησιμοποιείται ιδιαίτερα για λαδωμένα πατώματα. Επίσης, θα χρησιμοποιήσει τον πηλό των πλακιδίων ή δοχεία και φελλό. Επίσης, είναι σύμμαχος του ξύλου έξω από το λινέλαιο θα έρθει κορεστεί τα έπιπλα από ξύλο κήπου για παράδειγμα, και έτσι να είναι αδιάβροχο. Επομένως, προστατεύει από την υγρασία, ενώ επιτρέπει στο ξύλο να αναπνέει.

Σημειώστε ότι το λινέλαιο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να δώσει κάποια χαρακτήρα σε ένα νέο ξυλείας για την παλαιότερη ξύλου αποκατάστασης ως τα πατώματα ή δοκών του εσωτερικού.