φυσικό καθαρισμού

Για να καθαρίσετε το σπίτι σεβασμό στο περιβάλλον και την υγεία των κατοίκων, τα φυσικά στοιχεία αφθονούν, αν ξέρεις πώς να τα χρησιμοποιούν. Επίσης, προτείνουμε να ανακαλύψετε πόσο καθαρό το σπίτι με λευκή πέτρα πηλό.

Καθαρίστε τις επιφάνειες

Η πέτρα πηλός είναι ένα πολύ καλό καθαριστικό για όλες τις χρήσεις που θα αποφύγετε τη συσσώρευση χημικά προϊόντα οικιακής χρήσης υπέρ ενός ενιαίου προϊόντος. Γνωρίζουμε ότι χρησιμοποιείται κυρίως σε σκληρές επιφάνειες που μπορούν να πλυθούν σε νερό με ιδιαιτερότητα να μην τους το μηδέν. Αυτό θα χρησιμοποιηθεί για ανοξείδωτο ατσάλι, γυαλί κεραμικά, πήλινα, πλαστικά, λινέλαιο, μάρμαρο, αλουμίνιο, πλακάκια, ή μέταλλο για να τα καθαρίσετε. Για το σκοπό αυτό, απλά τρίψτε ένα υγρό σφουγγάρι πάνω στην πέτρα και εφαρμόζεται στην επιφάνεια. Σημειώστε ότι ορισμένες πέτρες ενσωματώσει το αιθέριο έλαιο λεμονιού που μπορεί να αφήσει μια φρέσκια και φυσική μυρωδιά στο σπίτι.

Ανακαίνιση επιφάνεια

Το λευκό πηλό πέτρα επιτρέψει επίσης σε σας για να ανακτήσει ένα κατεστραμμένο επιφάνεια. Για παράδειγμα, αυτό απολιπάνει κεραμική εστία σας ή φούρνο αβίαστα με ένα υγρό σφουγγάρι. λειαντικά Του θα επιτρέψει στίλβωση ελαφρώς επιφάνειες για να αφαιρέσετε ατέλειες χωρίς ξύσιμο του υλικού. Τέλος, πηλό πέτρα θα σας επιτρέψει να λάμψει μεταλλικές επιφάνειες σας, όπως η απλή εφαρμογή ένα μαλακό πανί μετά τον καθαρισμό με πέτρα.

προϊόντα οικιακής χρήσης για τα βραβεία με εδώ Laco!

(Λειτουργία () {περιέκτη var = document.getElementById ("playerDiv_157346")? εάν (δοχείο === null) {= document.body δοχείο? Container.innerHTML} = ''? container.firstChild.setAttribute ("στυλ","")?}) ()?

πλυντήρια πιάτων Αφαλάτωση

Η κουζίνα μας σε βίντεο