Ο χώρος του διαδρόμου μπορούν να έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά

Συχνά παραβλέπεται από την άποψη της διακόσμηση και διαρρύθμιση, διάδρομος αποτελεί ωστόσο ένα σημαντικό χώρο για να αποθηκεύσετε και να οργανώσετε το διαμέρισμα ή το σπίτι τους. σχήμα, ενώ το μήκος του και στενό πλάτος αξίζουν όλοι την ίδια ειδική διάταξη των επίπλων και αξεσουάρ για τη βελτιστοποίηση του χώρου αποθήκευσης χωρίς να διαταράσσεται η ροή. Επεξηγήσεις.

Επιλέξτε κατάλληλα έπιπλα

Ένας χρυσός κανόνας είναι ο σεβασμός προς το τοπίο διάδρομο σας: επιλέξουν πολύ μεγάλα έπιπλα και ρηχά. Κονσόλα, βιβλιοθήκη, τράπεζα ή παπούτσι ντουλάπια πρέπει οπωσδήποτε να συμμορφωθούν με την παρούσα διάταξη που θα επιτρέπει ο χώρος που απαιτείται για την κυκλοφορία. Επίσης, να θυμάστε να μην επιβαρύνει την επιφάνεια του διαδρόμου σας, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα να καθιστά πιο οπτικά στενό. Έχουμε λοιπόν το πολύ δύο ή έπιπλα που επιλέγουμε «πολυλειτουργικό». Το παγκάκι για να αφαιρέσετε τα παπούτσια του κρύβει έναν αποθηκευτικό χώρο, η βιβλιοθήκη κάνει το γραφείο Console για να ζητήσει τα κλειδιά και το ταχυδρομείο της, κ.λπ.

Χρησιμοποιώντας το χώρο έξυπνα

Ο χώρος του διαδρόμου μπορούν να έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Διακοσμημένο με ράφια, γίνεται ένα διακοσμητικό χώρου ή μια βιβλιοθήκη? μια ντουλάπα ή τα άγκιστρα να μετατραπεί σε σάλτσα? Μια κονσόλα με καθρέπτη τοποθετείται πάνω επιτρέψει να αναπροσαρμόσουμε πριν βγείτε έξω ... Θα πρέπει να βρείτε την ιδέα και διακόσμηση ανάπτυξης που ταιριάζει καλύτερα στο σπίτι σας!