Αν το σαλόνι σας δεν είναι αρκετά ευρύχωρο, μην διστάσετε να πέσει πίσω στην κουζίνα

Ζείτε σε ένα διαμέρισμα ή ένα μικρό σπίτι, και το όνειρο ενός πραγματικού τραπεζαρία; Τίποτα δεν είναι πιο εύκολο! κατασκευαστές επίπλων σήμερα ανταγωνίζονται φαντασία για να δημιουργήσει έξυπνες επίπλωση και συμπαγές, ιδανικό για μικρές περιοχές. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να δημιουργήσετε μια τραπεζαρία τόσο βολικό όσο το φιλικό!

Σημειώστε από την τραπεζαρία

Αυτή είναι η πιο εύκολη λύση για την εφαρμογή της, αλλά και η λιγότερο δαπανηρή. Μέσα από ένα αφαιρούμενο χώρισμα, ένα κομμάτι των επίπλων ή απλά μια κουβέρτα, μπορείτε να ορίσετε εύκολα την τραπεζαρία με οπτικά χωρίζει από το σαλόνι. Μια κονσόλα ή μια διάτρητη βιβλιοθήκη παίξει καλά τον ρόλο του διαχωρισμού μεταξύ του πίνακα και στον καναπέ, για παράδειγμα. Εναλλακτικές: Ιαπωνικά πάνελ σταθερό πάνω σε ράγες, ώστε να διαμορφώνουν ανάλογα με τις επιθυμίες σας ... Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια ευρεία ζώνη στην οποία λαμβάνει χώρα το τραπέζι και καρέκλες. Απλή και αποτελεσματική!

Μικρό χώρο δισκίο τραπεζαρία αναδίπλωση
© Ikea

Στην κουζίνα

Αν το σαλόνι σας δεν είναι αρκετά ευρύχωρο για να φιλοξενήσει μια τραπεζαρία, μην διστάσετε να πέσει πίσω στην κουζίνα. Μια λύση που δεν είναι απαραίτητο σκέφτονται, και η οποία, ωστόσο, σε πρακτικό. Πράγματι, δεν χρειάζεται να κάνετε εκδρομές / επιστροφές ανάμεσα στην κουζίνα και το σαλόνι! Οι σχεδιαστές της κουζίνας προσφέρουν πλέον ευέλικτους χώρους συμπεριλαμβανομένων των οικογενειακό τραπέζι, το μπαρ ή την αναδίπλωση πίνακες. Εάν η κουζίνα σας είναι αρκετά μεγάλο, μπορείτε επίσης να αναπτύξει μια προσαρμοσμένη τραπεζαρία με ένα ωραίο τραπέζι μπιστρό για παράδειγμα.

Δημιουργία χώρου τραπεζαρία μικρή περιοχή
© Lapeyre

Τοποθετήστε το τραπέζι ενάντια σε έναν τοίχο

Όταν το δωμάτιο δεν είναι αρκετά ευρύχωρο για να φιλοξενήσει μια τραπεζαρία μεγάλου μεγέθους, δεν χρειάζεται να προσπαθήσει να ωθήσει τους τοίχους. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τέλεια! Απλά τοποθετήστε το τραπέζι σας (τετράγωνο ή ορθογώνιο, ενδεχομένως, την επέκταση, για να καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο) κατά έναν από τους τοίχους του σαλονιού. Επενδύστε σε λίγες πτυσσόμενες καρέκλες, μπορείτε να πάρετε έξω με την ευκαιρία του από ένα οικογενειακό γεύμα, όταν ο πίνακας θα εκτυλίχθηκε στο κέντρο του δωματίου. Μια έξυπνη λύση (σχεδόν) για όλους παραμένει!

Τραπεζαρία δωματίου κόπηκε σε βάρος των μικρών αρθρωτή τοίχο
© Ikea

Επιλέξτε ένα κάθισμα

Ο πάγκος είναι ΤΟ έξυπνη λύση για μικρούς χώρους. Πρακτικό και άνετο, ταιριάζει στο σπίτι σας μέσα από υφαντικές μοτίβα ή απλά μορφή. Σφηνωμένο ενάντια σε έναν τοίχο στο σαλόνι ή την κουζίνα, φιλοξενεί αντιμετωπίζει τραπέζι της και αρκετές καρέκλες: τι πρέπει να κάνουμε το δείπνο όλη την οικογένεια με άνεση!

Μικρό χώρο τραπεζαρίας δύο τραπέζια και πάγκοι
© AMPM

Ένα αναδιπλούμενο βραχίονα ή χαμηλό τραπέζι ανελκυστήρα

Δύο προτάσεις για το λιγότερο έξυπνο, που δημιουργούν μια τραπεζαρία στο σαλόνι χωρίς να παραβιάζεται το χώρο αφιερωμένο στη χαλάρωση. Η κονσόλα αναδίπλωση γλιστρά μέσα από την είσοδο του σπιτιού σας ή ενάντια σε έναν τοίχο στο σαλόνι. Όταν έχετε επισκέπτες, απλά ξεδιπλώνονται σε όλο το μήκος της να λάβει μια όμορφη τραπεζαρία για 8 άτομα. Ο πίνακας ανύψωσης του καφέ, εγκατεστημένο απέναντι από το καναπέ, θα διατηρούνται εν τω μεταξύ για πιο οικεία δείπνα για 2 ή 4 άτομα. Μόλις συσταθεί, απλά μέρος Οθωμανοί ή καθίσματα για έως και δείπνο σε ένα φιλικό.

Τραπεζαρία πτυσσόμενο τραπέζι κονσόλα μικρούς χώρους
© AMPM