Είναι κατάλληλο για κάθε διάθεση

Αν Βουργουνδίας πέτρα χρησιμοποιείται συνήθως στα σπίτια και τους κήπους, υπάρχουν λίγοι άνθρωποι που πραγματικά ξέρουν. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για ένα ευγενές υλικό και πολλαπλές εφαρμογές.

Τι Βουργουνδίας πέτρα;

Πρόκειται για ένα ασβεστολιθικό και ιζηματογενή πετρώματα, τα οποία μπορεί να λάβει διάφορες μορφές, δεδομένου ότι περιλαμβάνει τα καθήκοντα, τις φλέβες και ακόμη περιλαμβάνει απολιθώματα. Σύμφωνα με είναι από τα βόρεια ή νότια της Βουργουνδίας, είναι περισσότερο ή λιγότερο κίτρινο, ώχρα, λευκό, ροζ ή ακόμα και μπλε. Ομοίως, σύμφωνα με την πηγή του, μάλλον χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση παλαιών κτιρίων (βόρεια πέτρα) ή για χρήση σε εσωτερικούς χώρους μία φορά γυαλισμένο (Southern Rock).

Ποια είναι η πέτρα εφαρμογές Βουργουνδίας;

Stone που ονομάζεται "mureuse" κατασκευασμένα από 6 12 cm πάχος. κάλυψης στέγης Χρησιμοποιούνται για να κάνουν έναν τοίχο, συγκράτηση ή την παραλία πισίνα, για να ντύσει τους τοίχους cinderblock ... Όσο για τη διακοσμητική πέτρα, η οποία προέρχεται από πολύ μεγαλύτερα κομμάτια, είναι η χρήση του πρόσοψη, πλάκες ή μπλοκ, πλαισιώνοντας τις πόρτες και τα παράθυρα ... μπορεί επίσης να sculpt σε μια σκάλα, τζάκι, ένα νεροχύτη ή μια επιφάνεια του τραπεζιού, για παράδειγμα.

PierreDeBourgogneVasque
© www.pierre-bourgogne.fr PierreDeBourgogneCheminée
© www.pierre-bourgogne.fr PierreDeBourgogneFaçade
© www.pierre-bourgogne.fr

Με τι μπορούμε να παντρευτεί Βουργουνδίας πέτρα;

Αυτή η φυσική πέτρα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά με το ξύλο, γυαλί ή σφυρήλατο σίδηρο. Αυτές οι ενώσεις πολλαπλασιάζουν τις χρήσεις της και να παρέχει τα έπιπλα, τα εδάφη, τις ρυθμίσεις και οποιοδήποτε άλλο επίτευγμα, τη ζεστασιά και φινέτσα. Αυτό μπορεί να είναι ποικίλη άπειρον αυτές οι ενώσεις: γυαλί έπιπλα πόδι πάνω σε μια πέτρα πλακοστρώσεις με καρφιά χαλκού, γυαλί, ξύλινα κουφώματα ή μίγματα πέτρες μεταξύ αυτών.

Πέτρα Βουργουνδίας είναι κατάλληλο για όλες τις εσωτερικές στυλ;

Ναι. Είναι κατάλληλο για κάθε διάθεση και όλα τα στυλ, είτε το σχεδιασμό, vintage ή παραδοσιακή κουζίνα του χτες με το εξαιρετικά σύγχρονο βεράντα.

Ποιες είναι οι ιδιότητες της πέτρας της Βουργουνδίας;

Έχει κυρίως αισθητικές ιδιότητες. Επιπλέον, χρειάζεται μια όμορφη πατίνα την πάροδο του χρόνου. Χάρη στη θερμική αδράνεια του, είναι κατάλληλο για ενδοδαπέδια θέρμανση. Παράγει τοξικές αναθυμιάσεις. Είναι ένα φυσικό ρυθμιστή της θερμοκρασίας, η οποία αποθηκεύει τη θερμότητα όταν είναι κρύο και κρατά δροσερό το καλοκαίρι. Αυτό μπορεί να διαρκέσει εκατοντάδες χρόνια και μπορεί να ανακυκλωθεί απείρως. Για παράδειγμα, παλιά κτίρια μπορεί να μετατραπεί σε πλακοστρώσεις, αλλά συνολικά, εάν είναι πάρα πολύ κατεστραμμένα.

Βουργουνδία πέτρα μιλάει εύκολα;

Ναι. Είναι καθαρίζονται με ένα ουδέτερο προϊόν όπως το σαπούνι. Έξω πάνω απ 'όλα, καλύτερα να αποφύγετε τη χρήση σκληρών προϊόντων ή πλυντήρια πίεσης, επειδή η πέτρα είναι καλυμμένη με ένα προστατευτικό cullet η οποία θα μπορούσε στη συνέχεια να υποστεί ζημιά. Η πέτρα γίνεται πορώδες και μπορεί να σπάσει λόγω του παγετού.

Ποια είναι η τιμή της πέτρας της Βουργουνδίας;

Η τιμή ποικίλλει σημαντικά από μια πέτρα στην άλλη. Όλα εξαρτώνται από την σπανιότητα του και τις δυσκολίες εξαγωγής του. Θα βρείτε από 10 € ανά τ.μ. και μέχρι εκατό ευρώ για τις όμορφες πέτρες.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.pierre-bourgogne.fr