Μια γλυκιά και μοντέρνα διακόσμηση

Ο τυφλοπόντικας έχει εδώ και καιρό η ασυναγώνιστη χρώμα του σαλονιού, αλλά σήμερα είναι το γκρι τάση χρώμα του show! Με διάφορες λεπτές αποχρώσεις του γκρι κοστούμια όλα τα στυλ. Επίδειξη.

Κατ 'αρχάς, πρέπει να ξέρετε ότι το γκρι δεν είναι χρώμα! Πράγματι, πρόκειται για μια ελαφριά τιμή έντασης που αντιλαμβανόμαστε μεταξύ μαύρο και άσπρο. Θα βρείτε και διάφορες αποχρώσεις του γκρι που κυμαίνονται από περιστέρι γκρι πολύ ελαφρύ έως πολύ σκούρο γκρίζο της πέτρας. Το γκρι χρησιμοποιείται σε μια κλασική διακόσμηση με γκρι ποντίκι, διακόσμηση περισσότερα σχεδιάσει με γκρι γρανίτη ή μια ρομαντική διακόσμηση με μαργαριτάρι γκρι.

Στο καθιστικό θα έχετε κανένα πρόβλημα να φέρει το γκρι χρώμα. Μπορείτε να ξεκινήσετε με τη ζωγραφική σε τοίχο στο σαλόνι σας για να παίξετε με το παιχνίδι των όγκων. έπιπλα, οι επισκέπτες μπορούν να υπολογίζουν σε ένα όμορφο γκρι καναπέ για να δημιουργήσετε μια όμορφη αρμονία με τον τοίχο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να παίξετε με τα γκρι πλήκτρα με τη χρήση μαξιλάρια, κουρτίνες ή μια κουβέρτα σε έναν καναπέ.

Να ξέρετε ότι το γκρι πηγαίνει καλά με άλλα χρώματα. Μπορείτε να επιλέξετε ροζ για μια θηλυκή και ρομαντική, πράσινο για το ύφος φύση, κόκκινο για ένα αστικό ύφος ή κίτρινο για ένα πολύ ποπ αίσθηση. Μη διστάσετε να κρατήσει το γκρι ως το βασικό χρώμα του καθιστικού σας και να παίζουν με χρωματιστά αξεσουάρ που ταιριάζουν στις ανάγκες και τις εποχές σας.

Lofts γκρι έπιπλα και αξεσουάρ για το σαλόνι.

Ένα μικρό κορίτσι ροζ και γκρι γραφείου