βέλτιστη οργάνωση σε 8m2!

Παριζιάνικο οι μαθητές θα σας πω για: ζουν σε ένα θάλαμο 9m2 είναι μια πραγματική δοκιμασία βελτιστοποίησης! Αλλά αυτό ήταν πριν από το αρχιτεκτονικό γραφείο Studio Kitoko αποδεικνύει ότι μπορούμε να φέρουμε πολλά πράγματα σε μια 8m2 χωρίς το κακό εφευρετικότητα!

Ένα ελβετικό σουγιά

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στον 7ο όροφο του κτιρίου Haussmann στο Παρίσι, αυτό το δωμάτιο σοφίτα των 8m2 έχει πλήρως επανασχεδιαστεί ώστε να μετατραπεί σε ελβετικό μαχαίρι όπου τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη και κάθε τετραγωνικό εκατοστό είναι λειτουργική. Τα πάντα είναι χτισμένο στον τοίχο, ράφια σκάλα μέσα από το κρεβάτι, ένα τραπέζι για φαγητό και μπάνιο.

μπροστά μετά από καλό δωμάτιο Παρίσι Kitoko στούντιο
© Fabienne Delafray

Κρυφό εγκαταστάσεις

Όλες οι εγκαταστάσεις ενός διαμερίσματος λάμδα κρύβεται πίσω από τοιχογραφίες εμπνευσμένες από το λεπτό ιαπωνικό στυλ. Μια σκάλα, της οποίας τα βήματα χρησιμοποιούνται ως βιβλιοθήκη, παρέχει πρόσβαση στο κρεβάτι εγκατασταθεί σε ύψος. Μια δεύτερη πόρτα αποκαλύπτει μια ράγα ντύσιμο τοποθετημένο να έχουν πρόσβαση όλα τα ρούχα εύκολα. Στη συνέχεια, ένας πίνακας για τα οποία έχουν καθοριστεί δύο σκαμπό που ανακαλύπτεται. Η τελευταία πόρτα μας προσκαλεί σε ένα δωμάτιο σε ένα βελτιστοποιημένο μπάνιο! Είναι ο τελευταίος που θα μπορούσε να κάνει ζηλιάρης. Όσο για την κουζίνα, προσφέρει ένα μικρό σημείο κάτω από το παράθυρο.

καλό δωμάτιο Παρίσι Kitoko στούντιο
© Fabienne Delafray

Το δωμάτιο δεν είναι προς ενοικίαση!

Μικρό πληροφορίες για εκείνους που έχουν ήδη φανταστεί αφήνοντας το κακό 10m2 τους διατάσσονται να εγκατασταθούν σε αυτή την καλή χαρακτήρισε θαλάμου: δεν είναι προς ενοικίαση! Ο ιδιοκτήτης της οικογένειας έχει καταστήσει διαθέσιμο το ζεύγος au χαιρετίζει. Σημειώνεται εν παρόδω ότι είναι παράνομο στη Γαλλία να μισθώσει έκταση μικρότερη από 9m2!

καλό δωμάτιο Παρίσι Kitoko στούντιο
© Fabienne Delafray

Δείτε το βίντεο του modular δωμάτιο:

Μικρό διαμέρισμα στο Παρίσι (8τμ μόνο) από Kitoko Studio στο Vimeo.