Ένα βεστιάριο για όλους

Το καμαρίνι είναι το όνειρο πολλών πάθος αλλά και τη μόδα για όλους εκείνους που ψάχνουν για ένα βολικό χώρο για την αποθήκευση ρούχα. Επίσης, συνειδητοποιούν ότι ο καθένας μπορεί να έχει μια γκαρνταρόμπα, λίγο οργανισμό. Εδώ είναι μερικά λάθη να αποφευχθεί όταν θέλετε μια σάλτσα, αλλά και να το οργανώσει καλά.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται μια αίθουσα αφιερωμένη για να δημιουργήσετε ένα καμαρίνι

Αν, βέβαια, μια αίθουσα αφιερωμένη στο ντύσιμο είναι η τέλεια λύση, μπορείτε επίσης να επιλέξουν ένα γκαρνταρόμπα στο δωμάτιό σας. Πράγματι, αν το δωμάτιό σας έχει ένα ωραίο μέγεθος, μπορείτε να αφιερώσετε μια γωνία του δωματίου για να φορέσει. Θα βρείτε πολλές λύσεις για την αποθήκευση: ντουλάπια, συστήματα αποθήκευσης υψηλής χωρητικότητας για τη ρύθμιση της ... Η ιδέα είναι ότι όλα τα ρούχα σας είναι σε ένα μόνο μέρος!

Το καμαρίνι, δεν είναι για τα κορίτσια!

Εάν είστε ένα ζευγάρι, τα κορίτσια πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι η σάλτσα δεν είναι μόνο αποκλειστικά για shopaholics. Πράγματι, είναι ένας χώρος πρακτικής και να βελτιστοποιείται η οποία θα αποθηκεύουν τα ρούχα του ζευγαριού, αλλά και για τη διατήρησή τους. Για παράδειγμα, οι άνδρες χρειάζονται συχνά όσο ντύσιμο, έτσι ώστε να μην προσβάλλουν τα κοστούμια τους. Στη συνέχεια σχεδιάζουμε μια αρκετά μεγάλη καμαρίνι για να φιλοξενήσει τα ρούχα σας και το σύζυγό σας. Μη διστάσετε να παρέχει ένα χώρο για όλους στα αποδυτήρια.

Μην μόνο έναν τύπο αποθήκευσης

Η αρχή της ντύσιμο είναι να έχουμε πολλούς τύπους αποθήκευσης για να ταιριάζει με διαφορετικά ρούχα. Έτσι, όταν δημιουργείτε το στοίχημα ντύσιμο σας στο πλήθος αποθήκευσης. Θα χρειαστείτε ένα τέτοιο χώρο για ντουλάπα, ράφια για τα t-shirts, συρτάρια για τα εσώρουχα, αλλά και πρακτικό αξεσουάρ για παπούτσια, για παράδειγμα, ή γραβάτες.

Ένα καμαρίνι δεν είναι υποχρεωτικά

Θυμηθείτε ότι δεν είναι υποχρεωμένοι να επιλέξουν μια ανοικτή ντύσιμο που αποκαλύπτει τα ρούχα σας. Υπάρχουν πολλές λύσεις που θα σας επιτρέψει να κλείσει το καμαρίνι. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε τις πόρτες, κουρτίνες, ιαπωνικά πάνελ για τα ρούχα σας να εξαφανιστούν από το δωμάτιο.

Μην νομίζετε ότι το ντύσιμο κάνει θαύματα!

Αν δεν έχετε παραγγείλει, το ντύσιμο σας φέρει κανένα χώρο για την αποθήκευση, αλλά θα εξακολουθεί να θέτει σας. Η αποθήκευση και η οργάνωση είναι υψίστης σημασίας! Θα σκεφτείτε για παράδειγμα να αποθηκεύσετε τα ρούχα που χρησιμοποιείτε λιγότερο σε ύψος ή με άλλο τρόπο στη χαμηλότερη μεταξύ της ντύσιμο.

Σύγκριση τιμές Σχεδιασμού ντύσιμο σας: γραφείο, βιβλιοθήκη, που μεταφέρουν, κουτί αποθήκευσης.