Οι καλύτερες ιδέες για να δώσει ένα λίφτινγκ στην κουζίνα σας (με ένα μίνι προϋπολογισμό)

Η κουζίνα είναι ένα δωμάτιο όπου ξοδεύετε πολύ χρόνο. Μοιραζόμαστε τα γεύματα μας εκεί, την προετοιμασία καλό φαγητό, μας αρέσει να κολυμπούν πάνω από το τσάι ή τον καφέ. Με λίγα λόγια, είναι ένας κοινόχρηστος χώρος στον οποίο απολαμβάνουμε καλή αίσθηση. Τίποτα χειρότερο τότε ένα γραφικό κουζίνα, άσχημα τοποθετημένα, που δεν σας αρέσει, στην οποία δεν θέλετε να μείνετε. Είτε θέλετε να νοικιάσετε ή τις δικές, υπάρχει ένα πλήθος από κόλπα για να δώσει μια πνοή φρέσκου αέρα στο δωμάτιο χωρίς σπάσιμο της τράπεζας (ή τοίχους). Συχνά είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, τότε θα σας δώσουμε τις καλύτερες ιδέες μας για τη διακόσμηση της κουζίνας σας με ένα μίνι προϋπολογισμό!

Αλλαγή λαβές

Αν έχετε κληρονομήσει ένα ρουστίκ κουζίνα, ντεμοντέ, που είχε εγκατασταθεί πριν από την άφιξή σας ή δεν σας αρέσει πραγματικά που έχετε επιλέξει, αλλά δεν έχουν τον προϋπολογισμό για την ανακαίνιση πάντα, μπορείτε να κάνετε ένα ολόκληρο μικρή αλλαγή που θα δώσει νέα ματιά στην κουζίνα σας. Με απλά αλλάζοντας τις λαβές σε κάθε πόρτα του επίπλου κουζίνας σας, μπορείτε να αναδιοργανώσουμε τα έπιπλά σας και να προσαρμόσετε την εικόνα σας! Για ένα πολύ λογικό προϋπολογισμό, θα ήταν λάθος να στερήσει από τον εαυτό σας!

Superfront Κουζίνα
© Superfront

Superfront προσφέρει μια όμορφη επιλογή λαβές για έπιπλα κουζίνας

Αναδείξτε τις συσκευές σας

Δεν μπορείτε να δείτε τις συσκευές σας και το χρώμα του είναι λίγο παρελθόν; λευκό ψυγείο σας σας δίνει τα μπλε; Μην πανικοβάλλεστε αν ο προϋπολογισμός σας δεν σας επιτρέπει να επενδύσει σε μια πλήρη αναμόρφωση του εξοπλισμού σας, ειδικά δεδομένου ότι εξακολουθεί να λειτουργεί καλά. Γνωρίζατε ότι μπορείτε απλά να ζωγραφίσει ψυγείο ή πλυντήριο σας, για παράδειγμα; Μπορείτε να αποκατασταθεί η αρχική του λευκού του, ή να προσαρμόσετε το χρώμα χάλυβα, αν νιώθετε την ανάγκη. Σε λίγες πινελιές και λίγη χειρωνακτική εργασία, τις συσκευές σας θα εμφανιστεί σαν καινούριο!

Κολλητική ταινία Casa Κουζίνα
© κολλητική ταινία

Κολλητική ταινία για τις συσκευές σας και να σας δώσει μια δεύτερη ζωή!

Χρωματίστε τα στοιχεία της κουζίνας σας

Το χρώμα του σας στοιχεία επίπλων στην κουζίνα σας είναι αυτό που βλέπετε πρώτα είναι η πρώτη οπτική επίδραση καθώς εισάγετε αυτό το δωμάτιο. Αν το χρώμα δεν ικανοποιήσει τα περισσότερα, αλλά κουμπαρά σας κάνει ένα ειρωνικό πρόσωπο, βρείτε το ηθικό! Ακριβώς ένα πολύ γνωστό τέχνασμα του σπιτιού-στάσης για να δώσει μια νέα ματιά στα έπιπλα σας. Είναι απλά βελτιώσουμε τα στοιχεία σας με ένα κατάλληλο χρώμα. παλιά ρουστίκ κουζίνα σκούρο ξύλο σας μπορεί τότε πολύ γρήγορα να μετατραπεί σε όμορφα φωτεινά κουζίνα με ceruse ρυθμό.

Ανακαίνιση του credenza

Κουρασμένος από κεραμίδι backsplash σας, αλλά δεν έχετε τον προϋπολογισμό για να σπάσει τα πάντα, ούτε την ψυχή ενός καλλιτέχνη να ζωγραφίσει τα πάντα; Σήμερα υπάρχει μια λύση που επιτρέπει την κόλλα τοίχο επιστρώσεις χωρίς εργαλεία, χωρίς κόλλα, χωρίς δουλειά, χωρίς σκόνη να αναδιοργανώσουμε το credenza εύκολα στην κουζίνα σας, για παράδειγμα. Με τη μορφή πλακιδίων με κόλλα τον εαυτό σας, μπορείτε εύκολα να απελευθερώσουν την αισθητική επιθυμίες σας, χωρίς να προκαλούν πολύπλοκες εργασίες. Η ποικιλία των μοντέλων που διατίθενται στην αγορά μπορούν να αντέξουν οικονομικά να Relook φθηνά, αλλά πολύ επίδραση της κουζίνας σας.

Credenza συγκολλητικό γεωμετρικά μοτίβα
© Το μεγάλο τσίρκο των καταστημάτων

Μια κόλλα credenza: εύκολο στην εγκατάσταση και πολύ προσιτές τιμές!

Αλλαγή βρύσες

Έχετε δοκιμάσει τα πάντα: πολύ βιομηχανικών προϊόντων με συνταγές της γιαγιάς εσπεριδοειδή βάση, χοντρό αλάτι και το ψήσιμο αλλά δεν συμβαίνει τίποτα, βρύση σας εξακολουθεί να είναι ανιαρή και δίνει μια παραμελημένη αίσθηση σε κάθε κουζίνα. Γιατί να μην αλλάξει βρύσες σας και να επιλέξουν ένα ολοκαίνουργιο μίξερ; Είναι μια μικρή λεπτομέρεια για ένα μέτριο προϋπολογισμό που θα δώσει μια νέα ματιά στην κουζίνα σας.

Αλλάξτε τον φωτισμό

Αυτό είναι ίσως ένα από τα τελευταία αλλαγές που θα είχαν σκεφτεί ακόμα να αλλάξετε το φωτισμό στην κουζίνα σας είναι μια μικρή αλλαγή που μπορεί να προκαλέσει ένα maxi-αποτελέσματος. Είτε μια αλλαγή στην ένταση της ή λάμπα (ες) των ορατών νημάτων επιλέξουν να αλλάξουν εντελώς τη θέση τους ή το σχήμα που περνά μια ανάρτηση ή ένα ανώτατο όριο για φώτα εκτρέπονται μεταξύ άλλων, την αλλαγή του φωτισμού σας μπορεί να δώσει άμεσα μια αφή της νέας σας κουζίνας.

Ανακαινίσουν το χώμα σας

πλακάκια τσιμέντου απομίμηση, δάπεδα, πορσελάνη, βινυλίου να πλαισιώσει και επιστρώσεις δαπέδων είναι δημοφιλείς και να επιτρέψει σε όλους να απελευθερώσουν τη φαντασία και τόλμη τις φαντασιώσεις τους και όλους τους πιθανούς συνδυασμούς για μια πραγματικά Deco έδαφος. Εάν δεν θέλετε να ξεκινήσει τη ζωγραφική έπιπλα κουζίνας σας, ξέρετε ότι ένα νέο δαπέδου μπορεί να αντέξει οικονομικά να δώσει μια πτυχή εντελώς διαφορετική από εκείνο το δωμάτιο και να είναι σαν καινούργιο.

Δεν χρειάζεται να σπάσει τα πάντα, ούτε τείχη, ούτε κουμπαρά σας για να δώσετε κάποια φρεσκάδα στην κουζίνα σας. Μερικές φορές μόνο μια μικρή αλλαγή για να νιώσετε μια αίσθηση του νεωτερισμού. Ποιος ξέρει αν με λίγη διακόσμηση και όμορφες ιδέες, δεν θα σας αρέσει παλιά κουζίνα σας και πάλι;