Συμβουλές για να πάρει το δικαίωμα κατά το χρόνο της αγοράς

Το σχέδιο εργασίας είναι το βασικό στοιχείο της κουζίνας. Πρέπει να είναι λειτουργικά και διακοσμητικά, αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει να σχεδιαστεί σε ένα ιδανικό υλικό. Ανάλογα με το ύφος του δωματίου σας, τον προϋπολογισμό σας, αλλά και το δρόμο σας από το μαγείρεμα και τα γούστα, παραθέτουμε για εσάς τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του κάθε υλικού για να σας βοηθήσει να επιλέξετε τον καλύτερο συνδυασμό για την κουζίνα σας. Θα κάνει περισσότερα από ό, τι άλμα!

Ο πάγκος έλασμα

Αυτό παραμένει το πιο δημοφιλές σε θέματα κουζίνα, και επειδή είναι πολύ ανθεκτικό, ενώ είναι φθηνή. Αυτό το είδος της επιφάνειας είναι ανθεκτική σε θερμότητα και σοκ, έρχεται σε ένα πλήθος χρωμάτων και των αποτελεσμάτων, και να καθαρίζονται με ένα υγρό σφουγγάρι εύκολο. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το υλικό που θα καλύτερα στο χρόνο και ποτέ δεν θα είναι τόσο όμορφο σαν ένα ευγενές υλικό, όπως ξύλο ή μάρμαρο.

πάγκο laminate κουζίνα Conforama
© Conforama

Το ξύλινο πάγκο

Δίνει μια γοητεία στην κουζίνα. Σε μια ζεστή, ρουστίκ ύφος ή έφερε μέχρι σήμερα σε σκανδιναβική κουζίνα, γίνεται γκρι φυσικά την πάροδο του χρόνου. αυλακώσεις του είναι εγγύηση ποιότητας και συνέχειας, ανεξάρτητα από το είδος του ξύλου (δρυς, καρυδιά, πεύκο, μπαμπού ...) και είναι πιο εύκολο να κοπεί. Αλλά για να έχουν μια ωραία απόδοση, θα πρέπει να κόπο! Πράγματι, το ξύλο πρέπει να τρέφονται τακτικά με λινέλαιο.

ξύλινο πάγκο της κουζίνας Leroy Merlin
© Leroy Merlin

Η πάγκο από γρανίτη

Είναι ιδανικό για μεγάλες οικογένειες και ατίθασα παιδιά! Στιβαρό και διαχρονικό, ούτε ζέστη ούτε γρατσουνιές μην τον τρομάξει. Μικρό πρόβλημα, προτιμάται σε μεγάλο βαθμό επειδή παραμένει επιβλητικό. Αλλά παραμένει αισθητική, δεδομένου ότι μπορεί να είναι γυαλισμένο ή εμφανίζουν διαφορετικά αποτελέσματα. συντήρησης πλευρά, θα φέρει λίγο νερό και σαπούνι σε ένα σφουγγάρι. Παραμένει λιγότερο ακριβά από ό, τι ένα χαλαζία πάγκο και φυσική πέτρα.

πάγκο της κουζίνας από γρανίτη Σουμελά Κουζίνα
© Σουμελά Κουζίνα

Το γυάλινο πάγκο

Αυτή είναι η πιο σύγχρονη και πιο διακοσμητικό υλικό για το μαγείρεμα. Για τη συντήρηση, να πήξει γιατί πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να αποφύγετε τις γρατσουνιές επιφάνεια σας. Χρησιμοποιήστε ένα μαλακό πανί και μη-λειαντικά προϊόντα όπως καθαριστικά για συγκεκριμένες κεραμικές εστίες. Αποφύγετε την περιοχή αυτή, αν είστε μανιακό ή έχετε πολλά παιδιά, γιατί δεν θα ξεφύγουν από τα δακτυλικά αποτυπώματα!

γυαλί πάγκο της κουζίνας Leroy Merlin
© Leroy Merlin

Ο πάγκος από ανοξείδωτο χάλυβα

Για τους λάτρεις της επαγγελματικές κουζίνες, από ανοξείδωτο ατσάλι είναι ιδανική γιατί παραμένει ένα από τα πιο υγιεινά υλικά. Ωστόσο, γρατσουνιές εύκολα και γρήγορα μπορεί να είναι υπέρβαση ασβεστόλιθο ή να χάσει τη λάμψη της, αν δεν διατηρηθεί τακτικά.

πάγκο κουζίνας από ανοξείδωτο Leroy Merlin
© Leroy Merlin

Το συγκεκριμένο σχέδιο εργασίας

Το συγκεκριμένο σχέδιο εργασίας είναι πολύ της μόδας φέτος και θα είναι λιγότερο δαπανηρή από ό, τι σε μια επιφάνεια από μάρμαρο ή Corian. Μπορείτε να επιλέξετε το φινίρισμα που προτιμάτε (χύνεται, βουρτσισμένο, κερωμένο ...) και το βερνίκι για να αποφύγετε τους λεκέδες όσο το υλικό αυτό είναι φυσικά πορώδες. Στο ίδιο πνεύμα, υπάρχουν σχεδιάζει επίσης να εργαστούν σε Corian, ρητίνη ή μάρμαρο στις πιο πολυτελείς εσωτερικούς χώρους.

σκυρόδεμα Mercadiers κουζίνα εργασίας
© Mercadiers