Εδώ τελειώνει το Σαββατοκύριακο του Πάσχα ήταν τίποτα, αλλά χαλαρό! Αντί προσκυνητή μου σε αυτή την όμορφη ανοιξιάτικη λιακάδα (στα όνειρά μου), πέρασα τις τελευταίες ημέρες στην κουζίνα με τον φίλο μου KitchAnne να δοκιμάσουν τα κουμπιά κιτ Lékué που αποτελείται από ένα στρώμα σιλικόνης (ένα άλλο σετ διαθέτει δύο), ένα Decomax (η οποία μπορεί να αντικαταστήσει το κορνέ) και ένα μικρό βιβλίο με συνταγές και εξηγήσεις.

Kit Macaroons λεπτομέρειες LEKUE

Εδώ είναι το πώς συνέβη:

"Βοήθεια KitchAnne, έχω ένα κιτ αμυγδαλωτά, ποτέ δεν έκανε αμυγδαλωτά! Θα πρέπει να είναι χαλαρό, το φιάσκο, πτώχευση! Πρέπει να έρθεις να με βοηθήσει!"

Και έφτασε, ΚΓΠ τσέπη γλυκά της και τη βαλίτσα του γεμάτη επαγγελματικά εργαλεία, για να εξηγήσει λεπτομερώς πώς επιτυχημένη αυτά τα περίφημα αμυγδαλωτά τρομακτικό για τους περισσότερους μάγειρες στο σπίτι. Ομολογώ, εγώ παρέχονται μόνο τα συστατικά, στη συνέχεια, να παρακολουθήσετε ενώ μαγνητοσκόπηση. Εξακολουθώ να παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτά τα βίντεο, ζητώντας από ειλικρινείς ερωτήσεις. εγώ "προσποιητή" (Ή μήπως είναι φυσικό;) Και ο αφελής ξανθιά, έτσι ώστε να αποφύγει όλες τις παγίδες για την επίτευξη αμυγδαλωτά.

Κατά τη διάρκεια αυτού του Σαββατοκύριακου, έτσι κάναμε σοκολάτα και φυστίκι αμυγδαλωτά. Το αποτέλεσμα είναι άψογο γούστο. Για τα αποτελέσματα στο βίντεο, προτείνω τρία βίντεο.

Το αμυγδαλωτό συνταγή σοκολάτας

Αυτό το βίντεο διαρκεί μια ώρα, είναι μεγάλη, αλλά έχει το πλεονέκτημα ότι είναι πολύ λεπτομερής και να σας δώσει πρακτικές οδηγίες για όλα τα στάδια, τι να κάνουν και δεν το κάνουν. Για αυτήν την συνταγή, χρησιμοποιήσαμε το κιτ macarons μόνο για σχηματισμό κελυφών.

Η συνταγή για αμυγδαλωτά φιστίκι

Αυτό το βίντεο διαρκεί μισή ώρα. Έκοψα μερικά μήκη για να μπορείτε να ακολουθήσετε πιο γρήγορα συνταγή. Για αυτήν την συνταγή, θα χρησιμοποιηθεί λίγο περισσότερο κιτ κουμπιά από ό, τι για τα αμυγδαλωτά σοκολάτα!

Λεπτομέρειες σχετικά με τη χρήση και τις εντυπώσεις μας

Αυτό το τρίτο βίντεο δείχνει τις σημαντικές στιγμές της χρήσης των αμυγδαλωτά κιτ και τις εντυπώσεις μας για αυτό το προϊόν.

Με αυτά τα τρία βίντεο, νομίζω ότι περιόδευσε το αμυγδαλωτό! Για περισσότερες πληροφορίες, οι δύο συνταγές αμυγδαλωτά είναι από το βιβλίο του Christophe Felder "ζύμη". Άλλωστε, αυτή τη στιγμή, η εφαρμογή tablet αυτού του βιβλίου είναι διαθέσιμο για € 2.69, αν κατεβάσετε σήμερα. Όσον αφορά την macarons κιτ Lékué, εδώ είναι μια περίληψη των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων αυτού του προϊόντος.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των κιτ macarons Lékué

θετικά

- Η κανονικότητα των αμυγδαλωτά είναι πιο εύκολο για τον έλεγχο

- Δεν χέρι για να λάβει για να χρησιμοποιήσετε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής

- Πλήρωση του Decomax είναι πιο εύκολο από ό, τι με ένα κορνέ

- Η συντήρηση είναι πιο εύκολο: η πλάκα σιλικόνης και να περάσει Decomax πλυντήριο πιάτων

- Οι πέντε υποδοχές επιτρέπουν να κάνουν άλλα παρασκευάσματα, όπως αμυγδαλωτά

- Πράσινες δεδομένου ότι τα πλοία μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν

αρνητικά

- απώλεια υλικού αφού στην Decomax, δεν μπορούμε να κάνουμε από πολύ σημασία, όπως σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής

- Υπάρχει ένα διάκενο αέρα το οποίο σχηματίζεται στο Decomax η οποία εξασθενεί την πίεση

- Οι συνταγές που περιλαμβάνονται στο κιτ δεν έχουν όλους μας ενέπνευσε

- Το όριο που αποτρέπει τα αμυγδαλωτά είναι ένα καλό μέρος για να αποτρέψει τη ζύμη από τη διάδοση, αλλά μπορεί μερικές φορές να είναι λιγότερο εύκολη απογείωση μετά το ψήσιμο

Lékué macarons kit, € 38.75 (1 χαλί) και 49 € (2 χαλάκια)

Προσφέρονται από το εμπορικό σήμα.

αμυγδαλωτά φιστίκι

Απολαύστε αυτό το άρθρο σας; Έλα μαζί μου να παρακαλέσω να έρθει δοκιμή KitchAnne άλλα σκεύη ψησίματος και άλλες τεχνικές παραδίδουμε!