Για όλα τα μικρά Ινδοί!

Και το μωρό μεγαλώνει, είναι ένα blog γραμμένο για τέσσερα χέρια από δύο νέους γονείς, Greg & Pooky. Μοιράζονται τις καθημερινές μικρές τους οικογένεια, τις δραστηριότητες που κάνουν με 4 χρονών κόρη τους, μερικές φορές εμπνευσμένα από τη μέθοδο Montessori, μερικές φορές απλά την έμπνευσή τους. Σήμερα, είναι ένα απλό tutorial tipi βρίσκονται. Μια καλύβα γίνει στο άψε σβήσε και ότι θα έκκληση σε όλα τα παιδιά!

ο εξοπλισμός

Θα χρειαστείτε:

- 5 ξύλινα ραβδιά 2 m μήκος και 18 mm σε διάμετρο (περίπου 7 € ενότητας σε ένα DIY κατάστημα)

- 1 μεγάλο πανί (επέλεξα 2 βαμβακερά υφάσματα λίγο χοντρό: ένα λευκό πανί και ένα ριγέ ταιριάζει με το δωμάτιο της κόρης μου)

- 1 λευκό σχοινί

- ψαλίδι

- μολύβι

- ένας πολύ καλός κανόνας (ή ένα συμβούλιο για την κατάρτιση ευθείες γραμμές)

βήματα

1. Ισοπαλία "τρίγωνα" επί του υφάσματος, όπως φαίνεται στο διάγραμμα παρακάτω χρησιμοποιώντας μολύβι και χάρακα.

παιδί teepee Tutorial
© Και το μωρό μεγαλώνει

2. Κόψτε τα τρίγωνα.

3. Στη συνέχεια, ράβω τα τρίγωνα μεταξύ τους. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η εξωτερική επιφάνεια πρέπει να είναι έξω σε αυτό το στάδιο.

4. Γυρίστε το συγκρότημα που λαμβάνεται. Ράψτε υδρορροή πλάτος ραβδιά. Τότε το σύνολο. Οι υδρορροές είναι, επομένως, στο εσωτερικό του.

5. Για την πόρτα, είναι στο χέρι σας. Έκανα μια πόρτα σε 2 τμήματα τα οποία επικαλύπτει ελαφρά. Μπορείτε να κάνετε μια πόρτα που ανοίγει από την κορυφή ή όχι την πόρτα σε όλα.

6. Τώρα μετρούν το ύψος του υφάσματος που λαμβάνεται πυραμίδα να ξέρετε περίπου πού να τρυπάνι τρύπα στα ραβδιά. Ανοίξτε τις τρύπες. Περάστε το σχοινί μέσα από τις 5 μπαστούνια και δένουν όλα με ασφάλεια.

7. Βάλτε τα πέντε μπαστούνια στις υδρορροές του υφάσματος.

παιδί teepee Tutorial
© Και το μωρό μεγαλώνει

τελικά

Αυτό είναι σχεδόν τελειώσει! Μένει μόνο να προσαρμόσετε tipi σας! Για το λόγο, έκανα ένα μικρό στρώμα όλα τελειώνουν με ένα παλιό πάπλωμα που καλύπτεται με ριγέ ύφασμα και ένα μικρό άσπρο μαξιλάρι με την ίδια μικρή καρδιά γδαρμένο στην πόρτα.

παιδί teepee Tutorial
© Και το μωρό μεγαλώνει

Σας ευχαριστούμε για την Greg & Pooky για τη δημιουργία τους! Αυτό το σεμινάριο σας άρεσε; Στείλτε μας φωτογραφίες του teepee σας στη σελίδα μας στο Facebook και βρείτε άλλες ιδέες για το Pinterest μας!