Για το Πάσχα, οι κατασκευάζοντας ένα μικρό γκόμενα με φούντες!

Σύντομα το Πάσχα και ως εκ τούτου η χιονοστιβάδα των αυγών σοκολάτες αναμενόμενη από μικρή ... και μεγάλους! Για μια ευχάριστη αλλαγή, σας προσφέρουμε ένα δημιουργικό εργαστήρι για να Wags το κατοικίδιο ζώο σας. Μερικά εξογκώματα και αξεσουάρ θα δώσουν ζωή σε μια γκόμενα πολύ μαλακό κάτω. Όλα μέσα σε 10 λεπτά επίπεδη!

ο εξοπλισμός

- 1 κίτρινη μπάλα από μαλλί

- Κιτ 1 φούντες

- Κίτρινο ή πορτοκαλί τσόχα

- νήματα σενίλλης 1 πορτοκάλι

- 1 άσπρο σεντόνι

- ψαλίδι

- κόλλα

- 1 μαύρη τσόχα

Tuto υλικό γκόμενα φούντα
© Vanina Denizot

προϋπολογισμός : 15 ευρώ

διάρκεια : 15 λεπτά

Ηλικία των παιδιών : Από 6 χρονών

βήματα

1. Ξεκινήστε τοποθετώντας κιτ φούντες σας. Εμείς προτιμούμε να χρησιμοποιήσετε ένα κιτ και όχι από χαρτόνι, διότι επιτρέπει διαφορετικά μεγέθη φούντες ευκολότερη και πιο γρήγορα! Ωστόσο, με δαχτυλίδια από χαρτόνι παραμένει η ίδια τεχνική.

Εκμάθηση γκόμενα φούντα Βήμα 1
© Vanina Denizot

2. Surround μαλλί σας κίτρινο σετ και έκοψε την μπάλα σύροντας το άκρο του καλωδίου σύμφωνα με τις προηγούμενες γιο.

στάδιο Tuto γκόμενα φούντα 2
© Vanina Denizot

3. Ditto η δεύτερη πλευρά! Συγκεντρώστε τα δύο ημικύκλια για να πάρετε πλήρη δαχτυλίδι σας. Πρέπει να σας διαβεβαιώσω, φούντες κάθε σετ είναι πάντα συνοδεύεται από οδηγίες!

στάδιο Tuto γκόμενα φούντα 3
© Vanina Denizot

4. Κόψτε το μαλλί σας, σύροντας το ψαλίδι σας μεταξύ των δακτυλίων. Για τα σκέλη των φούντα σας δεν διαφεύγουν, σύρετε γρήγορα ένα σύρμα για να κρατήσει το κέντρο. Σφίξτε το σκληρό σύρμα για να σχηματιστεί το κέικ.

στάδιο Tuto γκόμενα φούντα 4
© Vanina Denizot

5. Κόψτε τα καλώδια εάν είναι απαραίτητο και κόψτε το κέντρο του σύρματος. Η πρώτη σας pompom, αυτό που θα κάνει το σώμα του κοτόπουλου σας γίνεται!

στάδιο Tuto γκόμενα φούντα 5
© Vanina Denizot

6. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία με αυτήν την στιγμή ένα μικρότερο μέγεθος για να αντιπροσωπεύουν το κεφάλι του κοτόπουλου σας.

στάδιο Tuto γκόμενα φούντα 6
© Vanina Denizot

7. Όταν έχεις δύο φούντες σας, να κολλήσετε μαζί.

Εκμάθηση γκόμενα βήμα φούντα 7
© Vanina Denizot

8. Αφήστε το ράμφος! Ενώ φούντες τους κολλήσει ξηρό, κόψτε το άσπρο σεντόνι ένα μικρό τρίγωνο. Χρησιμοποιήστε αυτό το πρότυπο στη συνέχεια να κοπεί ένα ελαφρώς μεγαλύτερο τρίγωνο στην τσόχα.

στάδιο Tuto γκόμενα φούντα 8
© Vanina Denizot

9. Διπλώστε το τρίγωνο χαρτί στη συνέχεια να θέσει την κόλλα για να περιβάλλουν το Τσόχα τρίγωνο. Ξεκουραστείτε προηγμένη κόλλα και στη συνέχεια να ζητήσει δύο τρίγωνα στο μικρό pompom. Ο λογαριασμός σας είναι έτοιμο!

στάδιο Tuto γκόμενα φούντα 9
© Vanina Denizot

10. Σχεδιάστε το φύλλο δύο μαύροι κύκλοι: αυτά είναι τα μάτια της γκόμενα σας. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε το κινητό μάτια κόλλα ή να σχεδιάσετε τα μάτια πιο αστείες, διάφορα σχήματα και χρώματα. Κατά το παιδί σας να δώσουν την καρδιά τους!

Tuto νεοσσού στάδιο φούντα 10
© Vanina Denizot

11. Κολλήστε τα μάτια ... λίγο γκόμενα σου να παίρνει μορφή!

Tuto νεοσσού στάδιο φούντα 11
© Vanina Denizot

12. Το νήμα σενίλ πορτοκαλί θα σας χρησιμεύσει για την επίτευξη πόδια σας πτητικά. Κομμένα σε δύο παρόμοιες μήκη ψαλίδι και δύο μικρότερα. Τα δύο μικρότερα έρθει περιβάλλουν ένα από τα άκρα των δύο μεγαλύτερα στελέχη να σχηματίσουν τα γαντζώθηκε προεξοχές τόσο χαρακτηριστικό της γκόμενα σας το Πάσχα.

Tuto νεοσσού στάδιο φούντα 12
© Vanina Denizot

13. Λυγίστε ελαφρά πορτοκαλί νήμα σενίλ σας για σύρετε και κρατήστε το στο φούντα προσεκτικοί ώστε να μην προκαλούν στρεβλώσεις. Δεν κόλλα με αυτόν τον τρόπο για να κρατήσει καρτέλες της γκόμενα σας.

Εκμάθηση γκόμενα βήμα φούντα 13
© Vanina Denizot

τελικά

Εδώ είναι άρτιο και πλήρως προετοιμασμένοι για να ενταχθούν τα κουνέλια, κοτόπουλα και άλλα barnyard φίλους στον κήπο - ή στο μπαλκόνι - για να γιορτάσουν το Πάσχα!

Tuto γκόμενα pompom
© Vanina Denizot

Αυτό το σεμινάριο σας άρεσε; Στείλτε μας φωτογραφίες της μεγάλης Πάσχα νεοσσών φούντες σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook, και να βρει άλλες ιδέες για το Pinterest μας!