Μια DIY δωρεάν download

Για Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η εστίαση είναι στο DIY (do it yourself) για να ευχαριστήσουν τον εραστή της, χωρίς σπάσιμο της τράπεζας. Γράφοντας Deco.fr έχει βρει για εσάς μπισκότα τύχης χαρτί για τον εαυτό του. Μια ωραία ιδέα για να δηλώσει την αγάπη σας με μικρές εργασίες σε μαλακά λόγια.

Μια πρωτότυπη ιδέα για να γλιστρήσει ένα σημείωμα αγάπης

Ξέρετε τα μπισκότα τύχης; Είναι αυτά τα μικρά λυγισμένο μπισκότα τύχης που περιέχουν μια προσφορά ή μια πρόβλεψη. Για Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η tout-est-diy.com περιοχή είχε την ιδέα να μετατρέψει αυτό το μικρό χαρά να κάνω μια δήλωση της αγάπης. Εδώ, δεν τούρτα αλλά ένα πολύ μικρό διακόσμηση χαρτί στο οποίο μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα πριν από την αναδίπλωση σαν ένα μπισκότο τύχης. Η αγάπη σας, στη συνέχεια, ανακαλύψετε στο τέλος του γεύματος μικρές λέξεις όπως «Σ 'αγαπώ», «καλό για ένα φιλί» ή απλά «Χρόνια πολλά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου» για να εκπλήξει το αντικείμενο της καρδιάς σας.

Οι λάτρεις μπισκότο τύχης: χειροκίνητη

Για να ευχαριστήσουν τον εραστή σας, μπορείτε απλά να πάτε στο site lesmotssontdescadeaux.com για να κατεβάσετε το δωρεάν αρχείο εκτύπωσης για να πάρει τα πρότυπα σχετικά με το θέμα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου με ένα συνοδευτικό σεμινάριο για την κατασκευή αναδίπλωση "origami". Το κόλπο: να πάρει το αρχείο, βάλτε το προϊόν στο καλάθι σας και να δώσετε την παραγγελία σας επιλέγοντας πληρωμή με επιταγή (δεν θα στείλει δεδομένου ότι το προϊόν είναι ελεύθερο). Στη συνέχεια θα λάβετε όλη την αλληλογραφία για να πάει στην ενδυμασία.

Κατεβάστε το αρχείο!

Κάνοντας μια origami ζάχαρη

χόμπι μας σε βίντεο