Διότι δεν είναι μόνο τα παιδιά που μπορούν να παίξουν στον κήπο, deco.fr προσφέρει μια επιλογή από υπαίθρια παιχνίδια για ενήλικες!

Έχοντας ένα καλοκαιρινό κήπο είναι ιδανικό για να αφήσει τα παιδιά να παίξουν έξω ... Επιπλέον, είναι οι μόνοι που αγαπούν να παίζουν στον κήπο; Θα ήταν συγκλονιστικό να μην αφήσει τη βρώμικη δουλειά για τους ενήλικες (κούρεμα του γκαζόν, φως τη σχάρα, αφαιρέστε τα ζιζάνια). Σήμερα, υπάρχουν πολλά παιχνίδια για τους ενήλικες όσο και να το απολαύσετε! Εδώ είναι η επιλογή μας για διασκέδαση στον κήπο όλο το καλοκαίρι ... μεταξύ μεγάλων!

Τα νέα παιχνίδια ενηλίκων δεξιοτήτων

Εδώ είναι τα τρία παιχνίδια θα απολαύσετε έξω στον κήπο! Ιδανικό για να χαλαρώσετε και να τελειοποιήσει τη διεύθυνσή του.

  • Ξεκινά με την πολύ δημοφιλή Mölkky : Αυτό το μπόουλινγκ από τη Φινλανδία υπόσχεται μεγάλα παιχνίδια με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Κάθε πληγείσα καρίνα δίνει πόντους και φυσικά, ο νικητής είναι αυτός που συγκεντρώνει τους περισσότερους πόντους στο τέλος.

  • η Kubb απλά Σουηδία: είναι ένα μείγμα από μπόουλινγκ, ρίχνοντας σιδήρου και αποτυχίες. Κάλεσε επίσης το σκάκι Viking! Με τους φίλους ή την οικογένεια, που παίζεται σε μια επίπεδη επιφάνεια (γρασίδι, άμμο, βεράντα ...) ή ένας εναντίον ενός ή ομάδας. Κάθε ομάδα ορίζει μπόουλινγκ ιππότες της πρόσωπο με πρόσωπο. Το κόκκινο βασιλιάς είναι στη μέση. Κάθε ομάδα προσπαθεί να ανατρέψει τις αντίθετες μπλοκ με τη ρίψη ένα ραβδί. Όταν όλα τα ανατραπεί ιππότες σφάζονται βασιλιά. Η ομάδα που έφερε κάτω από το βασιλιά για να κερδίσει!

  • Ρίχνουν δαχτυλίδια από ξύλο παιχνίδι : Ο καθένας έχει τον ίδιο αριθμό κτύπων πριν από την έναρξη καλώδια για ξύλινους πασσάλους, και απλά να μετρήσει τα σημεία που συλλέγονται. Εύκολη συναρμολόγηση, αποθήκευση, και ιδανικό αν ο καιρός!

Idee ενηλίκων κήπο παιχνίδια kubb
© εγώ βελονιά σας κόμπος Crafts / Etsy

Οι φίλοι του σκανδιναβικού στυλ για να αφήσει εύκολα γοητευτείτε από τις χαρές της Kubb!

Οι Β.Α.-ΒΑ υπαίθρια παιχνίδια για ενήλικες

Τι καλύτερο από το να παίζεις έξω τις μπάλες, το Mikado ή μπόουλινγκ μόλις μια μικρή ηλιαχτίδα εμφανίστηκε; Ενώ τα κλασικά παιχνίδια, αλλά εμείς θέλαμε να βγούμε έξω για να παίξει σε εξωτερικούς χώρους.

  • γήπεδο : Το παιχνίδι μπάλες στην νότια προφορά καλείται στον κήπο σας. Θα βέβαια μια επίπεδη επιφάνεια! Όλοι τότε ξεκινά μπάλες πετάνκ του στο στην υποδοχή. Οικογένεια, υπάρχουν πλαστικό ή ύφασμα μπάλες, και μπορείτε να μπαχαρικό μέχρι τους κανόνες με την προσθήκη ενός περιορισμού για να παίξει με το αριστερό του χέρι, στο ένα πόδι ...

  • Το Mikado Giant : Το διάσημο παιχνίδι της ακρίβειας επίσης διαθέσιμο σε XXL. Η πρόκληση παραμένει η ίδια: συλλέξει όσες ραβδιά όσο το δυνατόν χωρίς να μετακινήσετε τα υπόλοιπα. Για περισσότερη διασκέδαση και γέλιο!

  • μπόουλινγκ : Η τοποθέτηση των ακίδων, ένα πίσω, η μπάλα έχει ξεκινήσει! Στη συνέχεια μετρήθηκε ο αριθμός των ακίδων χτυπηθεί κάτω. Παροχή αρκετούς γύρους για να μπαχαρικό μέχρι το παιχνίδι. Wood, αφρό ή πλαστικό, υπάρχουν όλα τα είδη των μπόουλινγκ, πολύχρωμα ή chic!

Σκεφτείτε, επίσης, βελάκια, κροκέ και μίνι κήπο του γκολφ!

κήπο παιχνίδι δεξιοτήτων κροκέ
© Philip Hutchens / pixabay

Τίποτα σαν ένα παιχνίδι κροκέ μετά το μεσημεριανό γεύμα σε ένα βουκολικό κήπο!

Τα υπαίθρια παιχνίδια για τους αθλητές ενήλικες

Αν έχετε χώρο στον κήπο σας, η καθαρή είναι ιδανικό για παίζουν βόλεϊ ή μπάντμιντον. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε ένα στεφάνι μπάσκετ: για λίγα ευρώ, θα βρείτε πολύ σωστή. Και ακόμα κι αν ένα πραγματικό παιχνίδι φαίνεται περίπλοκη στο γρασίδι, να απολαύσετε ελεύθερες βολές!

Με ακόμα λιγότερο εξοπλισμό, speedminton - δύο ρακέτες και μια μπάλα - υπόσχεται όμορφα μέρη κάτω από τον ήλιο!

Τα παιδιά αγαπούν τα τραμπολίνα, και δεν είναι οι μόνοι! Ειδικά δεδομένου ότι επιτρέπουν μυς τους, ενώ έχουν τη διασκέδαση με χαλαρά και δυναμικό ριμπάουντ. Δώστε ωστόσο έναν προϋπολογισμό γύρω στα € 500.

Λιγότερο ακριβά, αλλά εξίσου περίπλοκη, το πινγκ-πονγκ είναι το κλασικό διαχρονικό. Έχει τόση επιτυχία με νέους και ηλικιωμένους, και διπλωμένο, σας επιτρέπει επίσης να παίξετε μόνοι σας.

Και με τον ήλιο και τη ζέστη, είναι επίσης δυνατό να κλέψουν τα νεροπίστολα παιδιά / ανήψια / μικρότερους γείτονές σας! Απολαύστε τις καλοκαιρινές σας!

Idee παιχνίδι speedminton ενηλίκων κήπο
© Speedminton

Οι speedminton δύο ρακέτες, μια μπάλα και μπορεί να νικήσει η καλύτερη!