Μαγειρική σόδα και λευκό ξύδι: πράσινο λεκέ ασύγκριτη!

Για να εξασφαλιστεί η μακροζωία του και ήθελε το υπόλοιπο του σπιτιού, η εξωτερική βεράντα θα πρέπει να διατηρούνται σε καλή κατάσταση, ειδικά όπως έχει κάνει με επιτυχία τη δουλειά του στη διάρκεια του καλοκαιριού από τη φιλοξενία γεύματα και άλλες δραστηριότητες κάτω από την ομπρέλα! Έτσι, αφού επωφελήθηκαν καλά, ήρθε η ώρα να βάλει λίγη ξεκούραση, και λειτουργεί το μεγαλύτερο καθαρισμού. Κάθε ταράτσα, λύση για να εξασφαλιστεί η αποτελεσματική και ασφαλή καθαρισμό. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για τη βεράντα σας με πλακάκια.

Το καθαρότερο νερό υψηλής πίεσης σε μικρές δόσεις

Αν έχετε μια πλακόστρωτη αυλή ή είστε τυχεροί, μπορείτε είτε έχουν κάνει μια σοφή επιλογή, όταν σκεφτεί την κάλυψη αυλή σας. Πράγματι, πλακάκια, ακόμη και εκτός, είναι ό, τι είναι πιο εύκολο να καθαριστεί. Υποστηρίζει λίγο πολύ επιθετική décrassages γι 'αυτό είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καθαρότερο νερό υψηλής πίεσης. Ωστόσο, αυτή η βάναυση τεχνικό κίνδυνο, μέσω της επανάληψης για να αφαιρέσετε την επιφάνεια της αδαμαντίνης των πλακιδίων σας, να είναι πορώδη και δύσκολο να καθαριστούν. Άλλες τεχνικές και τα προϊόντα είναι, ως εκ τούτου πιο κατάλληλη.

σαπούνι, σόδα και λευκό ξύδι: οι καλύτεροι σύμμαχοί σας.

Ξεχνάμε αμέσως τοξικά απορρυπαντικά, ενώ θα απομακρύνουν τη βρωμιά, θα αφαιρέσει όλες τις κοντινές φυτείες σας!

Ένας επιλέγει μια βούρτσα τριψίματος και έναν κάδο που περιέχει ένα μίγμα από ζεστό νερό και σαπούνι. Εάν φοβούνται ότι ορισμένα πιο σκληρές εργασίες εξακολουθούν να υπάρχουν, προσθέστε σε ένα λίτρο νερό και σαπούνι σας, ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα. Θα πρέπει, με αυτό το μικρό οικολογικό μίγμα καθαρίσετε εύκολα εξωτερικό πλακάκια σας.

Κατά τη διάρκεια της έκπλυσης με νερό, μπορείτε να προσθέσετε ένα ποτήρι λευκό ξύδι ανά λίτρο νερού. Είναι επίσης μια πολύ καλή οικολογική καθαριστικό λεκέδων που θα αποτρέψει την εμφάνιση της μούχλας.

Συμπυκνωμένο χρήση για ένα πολύ βρώμικο πάτωμα.

Εάν η τελευταία του εξωτερικού συνεδρία κεραμίδι καθαρισμού σας πηγαίνει πολύ πίσω και η βεράντα σας είναι πολύ βρώμικο, δεν μένει παρά να χρησιμοποιήσετε τα ίδια φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, αλλά συγκεντρωτικό τρόπο. Μια πάστα γίνει με το μισό νερό και μισό από μαγειρική σόδα και εφαρμόζεται για 1 ώρα (πριν ξεπλένονται καλά) στο κεραμίδι σας θα πρέπει να βοηθήσει βγάλει από το αδιέξοδο σωστά. Θα πρέπει επίσης να ξεπεράσει το καλούπι μεταξύ πλακιδίων και επίμονους λεκέδες με λευκό ξύδι εμποτισμένο πινέλο δύσκολα διαλύεται.

πορώδη σφραγίδες για την προστασία της.

Αν κεραμίδι σας είναι ανθεκτικό και προστατεύονται χάρη στο τζάμι επιφάνειά του, οι αρθρώσεις είναι με τη σειρά τους, πορώδη και ως εκ τούτου εύκολα διαπερατό καιρικές συνθήκες και όλα τα είδη των ρύπων. Ως εκ τούτου, μετά από ένα καλό καθάρισμα πλακόστρωτη αυλή σας, συνιστάται να περάσετε ένα στεγανοποιητικό υλικό που θα προστατεύει συγκεκριμένο καλούπι.

Με αυτές τις συμβουλές και τα προϊόντα καθαρισμού, πλακάκια αίθριο σας θα πρέπει και πάλι πεντακάθαρη!

Κήποι, Κήπος: 4 βεράντες, 4 στυλ για να πάρετε ιδέες