Några goda råd att associera smaken med grå

ubiquitous färg i inredning, är grå lite det nya svarta, enkel och chic. Enda problemet: alla grå kan snabbt mörkare och göra dina sorgliga delar. Så inte att sjunka ner i en kall miljö, här är några idéer för att kombinera färger grå.

Grå turkos +

Om nyligen turkos istället höll företaget till brunt, vet att han gillar så perfekt tillsammans grått. I form av ränder på väggen med en uppsättning av små prydnadsföremål ... prova denna kombination om du söta atmosfärer älskare.

Vilket rum? ingången

turkosblått grå ingång
© Dulux Valentine

Grå + Grön

För att ge ett rum en mineral anda, är det viktigt att involvera den grå i olika nyanser av grönt. Observera dock att den mängd som används! Det ideala är att låta de flesta grå, speciellt på väggarna och lägga till några gröna toner med tillbehör, eller en remsa av tapet eller kakel mönster.

Vilket rum? badrummet

sv gray green mineral bad
© Ikea

Grå taupe +

Meddelande till älskare av naturliga miljöer och kokong, här är den perfekta kombinationen för att förbättra den grå! Bifogar de andra färgerna i neutrala toner som beige, mullvad eller chokladbrun. Gourmand men ändå lugnt, är resultatet sublim!

Vilket rum? rummet

taupe grå kokong room
© Resurs

Grå + flashiga färger

Fördelen med grå är att han kan gifta sig många färger utan att vända rummet i kakofoni! Om vi ​​har kul med det på väggarna och stora möbler, tveka inte att spela kontrasten med några prydnadsföremål mer flashiga. Gul Vase med en, en blå kudde över det och en stol lite mer imponerande grönt äpple, och resultatet är eleganta och gay.

Vilket rum? loungen

grå lounge flashiga färger
© Leroy Merlin