Fischernetz Deko: Tips til en lejlighed som havet

Sommer, sol, solskin og en forfriskende brise: Ferie ved havet giver os mulighed for at genoplade vores batterier til dagligdagens udfordringer. Hvor rart det ville være, hvis vi kunne få det til at føle os hjemme hos os for at trække nyt inspiration fra det hver dag. Intet lettere end det: vi dekorere vores lejlighed med enkle midler i den maritime eller tropiske stil. Et særligt smukt tilbehør i Middelhavet design af vores boligareal er et fiskenet. Det bringer hukommelser tilbage til vores sidste ø-tur og ser meget dekorativ ud. Tilgængelig i forskellige størrelser og finish, det giver mange forskellige anvendelser og giver vores boligareal en behagelig maritim ferie atmosfære. Bliv inspireret af vores tip og se på, hvor du bedst kan bruge fiskenettet og med hvilke andre deco elementer du kan kombinere det.

Terracotta og fiskenet

Terracotta er et typisk materiale i Middelhavet. Terracotta refererer normalt til uglaserede keramiske produkter såsom kande, vaser eller blomsterpotter. Men der er også terracotta fliser, mosaikmåtter og dræn - materialet er alsidigt og konvertibelt. Hvis der ikke er mulighed for at lægge din lejlighed ud med terracottafliser, kan du gå tilbage til potter eller maling, to vægge terracottafarvet. Effekten er ens, du opretter foreninger med syd. Nu kan du på en af ​​dine vægge lægge et fiskenet som et dekorativt element, og allerede Middelhavet er perfekt. En anden ide til væg- eller gulvdesignet, der passer til fiskenet er fliser med typiske spansk-mauriske mønstre og ornamenter. De supplerer effekten af ​​fiskenet dekoration vidunderlige og sætter dig ret tilbage i din sidste ferie i Andalusien.

Skaller og fiskenet

Der er mange forskellige størrelser, former og behandlingsmuligheder for fiskenet. Enten får du en, der allerede har skaller, små sten og koralbiter, eller du køber et net og væver andre dekorationselementer selv. Din fantasi kender ingen grænser. Specielt egnet til fiskenet er altid deco skaller i forskellige former og størrelser. Du dekorerer simpelthen med individuelle skaller det rum, hvor fiskenet hænger, eller du syer skallerne ind i nettet. En anden, lidt mere abstrakt mulighed er at få dig perlemorprodukter, der allerede er blevet behandlet og kun afsløres af farven og deres glans, at de er skaller. Fra vægdesign til det dekorative objekt finder vores eksperter mange forskellige produkter lavet af skaller. En speciel blikfanger er Fleur Ami GmbH's skalleskaller fra serien COAST - objekterne skinner højdepunkter i enhver udsmykning og kompletterer fiske netdekorationen perfekt.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

Fiskenet solo

Et fiskenet har dog også mulighed for at give dit værelse en helt anden effekt uden at blive kombineret med mange andre dekorative elementer. Hænger det i din stue eller soveværelse på en væg eller bruger den som en slags transparent gardin. Selv som en ekstravagant rumdeler er fiskenettet ideel, men især i værelser, der er indrettet i maritim eller landlig stil.

Fisk i nettet

Har du et akvarium hjemme eller har du altid lyst til at købe en? Perfekt! Hvad går bedre sammen end fisk og fiskenet? Kombinationen skaber et meget smukt og autentisk middelhavsudseende, uanset om du dekorere akvariet selv med et net eller vedhæfte fiskenet nær akvariet på en væg og dermed skabe en fin ramme. Du kan også vedhæfte et lille stykke fiskenet til dekoration i selve akvariet. Men pas på, ikke at et af dine kæledyr faktisk bliver sammenflettet i det. I dette tilfælde skal du rette nettet tæt på glasset eller til jorden, så der ikke er nogen steder at gå.

Fiskenet og kransen

I et værelse, der er dekoreret med et fiskenet, er andre middelhavs dekorative elementer meget mere effektive. Hvad med en skalsæt krans til din stuevæg, for eksempel? Også en drivvedgarland er velegnet - bare kig rundt på vores eksperter til maritime tilbehør, du vil helt sikkert finde noget og kan lade din fantasi løbe vildt!

Fiskenet på terrassen

Et fiskenet ser lige udenfor på balkonen, terrassen eller i din have er meget flot. Du kan f.eks. Bruge det som et dekorativt gardin i indgangsområdet. Dekorer din balkon med hvide og blå puder, og du har en unik ferie i midten af ​​dit hjem! Verden ser meget varmere og venligere ud.

Fiskenet i køkkenet

Du elsker fisk og laver ofte opskrifter fra dit sidste ophold i Grækenland? Derefter dekorere dit køkken med et fiskenet. Det fungerer effektivt på dine vinduer, men du kan lige så godt vedhæfte det til væggen eller endda til dit loft. Dette er også meget romantisk på en aftensmad, og du har lyst til at være i den lille fiskerestaurant på Kos sidste sommer.

Fiskenet i skatkisten

Kister er en undervurderet inventar. Du har en kiste med stor opbevaringsplads og samtidig et godt møbel, der enten er dekorativt eller kan bruges som bænk eller bord. Den første forening er altid skattekisten, og det findes normalt på eller i havet. Der er nu mange smukt designede kister, især i maritime udseende, der supplerer din fiske net dekoration effektivt. Bliv inspireret af vores eksperter og vælg et kiste, som passer perfekt i dit hjem!

Oversøiske kufferter og fiskenet

En stil med indretning, som passer perfekt til et fiskenet, er vintage stil eller Shabby Chic. Mest holdt i forskellige nuancer af hvid eller kombineret med blå, giver vintage stilen masser af plads og plads til dekorative elementer. Træ, gamle spejle og mange hvide tager tilbage og bringer ekstravagante møbler og dekorative elementer til endnu bedre fordel. Et godt stykke møbler er en gammel, opgraderet oversøisk kuffert. Du kan dekorere dette med dit fiskenet eller sætte kufferten foran den dekoreret med fiskenettet væg - dette vil være den centrale iøjnefaldende i dit værelse.

Tropisk fiskenet

En tropisk indretningsstil med sine lyse farver er også en god ramme for udsmykning med fiskenet. Tjek vores eksperter til forskellige tilbehør som koraller, planter og skulpturer og arrangere dem i dine værelser. Fiskenettet er prikken på kagen og afrunder arrangementet.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 69 = 71

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: