Βουργουνδίας πέτρα μιλάει πολύ απλά

Πέτρα Βουργουνδίας είναι ιδανικό για τον εξωραϊσμό. Κράσπεδα και τα καταστρώματα πισίνα, δρόμους, βεράντες, φυσικό και αισθητικό πλώρη για όλα τα έργα.

Πέτρα Βουργουνδίας, τι είναι αυτό;

Είναι μια πέτρα, με αρκετά αποχρώσεις του μπεζ και του κίτρινου, μετά από πέντε λεκάνες Βουργουνδίας Mâconnais, Nivernais, Comblanchien, η Châtillonnais Tonnerre. Σκληρό ή ημι-σκληρά, είναι πολύ ανεκτική θεραπείες αντιολισθητική επιφάνεια, όπως η τραχύτητα. Κάποια πέτρα Βουργουνδίας ιδιότητες παρέχουν επαρκή αντοχή στον παγετό για χρήση σε πολύ κρύες περιοχές.

Βουργουνδίας πέτρινα πεζούλια και επιχείλιου πισίνας

Η πιο κατάλληλη πέτρα για την επίτευξη παραλίες και πισίνες επιχείλιου είναι ασβεστόλιθος, ιδιαίτερα πέτρα Βουργουνδίας. Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από τις πτυχές και αποχρώσεις των χρωμάτων που ταιριάζουν σε κάθε περιβάλλον. Είναι ωραίο σύμφωνα με γυμνά πόδια και αντιολισθητικό όταν είναι βρεγμένο. Το χρώμα του δεν είναι ποτέ πάρα πολύ φως, δεν θαμπώνει, ούτε πολύ σκούρα για την αποθήκευση θερμότητας. Εφαρμόσιμη σε όλες τις μορφές της πλακοστρώσεις, από τα πιο παραδοσιακά έως τα πιο σύγχρονα, Βουργουνδία πέτρα είναι επίσης ιδανικό για ταράτσες.

Βουργουνδία πέτρα σε έπιπλα εξωτερικού χώρου

Οι λιθοξόοι γίνονται όλο και πιο πιθανό να μπει σε έπιπλα πέτρα. Είναι δυνατόν τώρα να διακοσμήσετε βεράντα και την πισίνα παραλία ή έπιπλα κήπου ή σύγχρονο πέτρινο πιο παραδοσιακές, ανάλογα με τα γούστα του: τραπέζια, καρέκλες, παγκάκια, συρματοκιβώτια ...

Η διατήρηση της εξωτερικής πέτρα Βουργουνδίας

Βουργουνδίας πέτρα μιλάει πολύ απλά. Η σκόνη μπορεί να απομακρυνθεί με αναρρόφηση. Για να πλύνετε περαιτέρω, απλά να περάσει ένα υγρό σφουγγαρίστρα και προαιρετικά κάποια μαύρο σαπούνι ή σαπούνι. Σε αυτή την περίπτωση, είναι σημαντικό να ξεπλύνετε υαλοθραύσματα για τη διευκόλυνση της κατάρτισης, μια χημική αντίδραση αυτοάμυνας των φυσικών πετρωμάτων. Η χρήση των ρυπογόνων εμπόριο απορρυπαντικών πρέπει να αποφεύγεται, επειδή καταστρέφουν το υαλόθραυσμα. Αποφεύγεται το πλύσιμο πολύ υψηλή πίεση, ώστε να μην αποδυναμώσει την πέτρα και έτσι να προωθεί διείσδυση νερού. Εάν σημάδι ή αφρός, για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί αραιωμένο χλωρίνη θα ξεπλύνετε προσεκτικά.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.pierre-bourgogne.fr

Εικόνες για την έμπνευση ή να ονειρεύονται ... Ανακαλύψτε «Deco Φωτογραφίες»