Ο κήπος, ένα ζωντανό χώρο!

Τριφό, η κηπουρική είναι μια οικογενειακή υπόθεση. Από το 1824 ο Τριφό έχουν αναπτύξει τη μάρκα που φέρει το όνομά τους. Η ιστορία ξεκινάει όταν ο Charles Τριφό ίδρυσε τον πρώτο οικισμό Τριφό στις Βερσαλλίες (Yvelines) και ειδικεύεται σε φρέσκα λαχανικά και φρούτα. Αυτό είναι μεγάλο, ο γιος του, ο οποίος ίδρυσε το πρώτο φυτώριο Τριφό στο Παρίσι και την ανάπτυξη δραστηριοτήτων. Έχοντας σχέδια για να διαδώσει τις τεχνικές κηπουρικής και τους διαβιβάζει στο ευρύ κοινό, ξεκίνησε το πρώτο περιοδικό της φυτοκομία το 1911. Το 1945, η μάρκα ξεκίνησε την παρουσία της σε όλη τη Γαλλία. Δεν ήταν μέχρι τη δεκαετία του '70 για να δούμε την ανάπτυξη της συντροφιάς και αναψυχής κατάστημα και διακόσμηση στον κήπο.

Τριφό ήταν η πρώτη μάρκα να εξετάσει είτε ως φυτό κήπου, αλλά ένα ζωντανό χώρο. Τα φυτά, τα λουλούδια, αξεσουάρ και έπιπλα κήπου, κατοικίδια ζώα, βιβλία κηπουρικής και μαγειρικής, μαρμελάδες, μουσική υπόκρουση ... το σημάδι δεν είναι πλέον μόνο σε έμπειρους διεύθυνση κηπουρός, αλλά σε κανέναν έλκονται από το σύμπαν φυτό. Η ιδέα είναι να εισβάλουν στο σπίτι, προσφέροντας διακοσμητικά στοιχεία για κάθε ζωτικό χώρο.

προσπάθειες Κηπουρική κυρίως για τις συμβουλές και την υποστήριξη του πελάτη. Τριφό εκπαιδεύει το προσωπικό και εφαρμογή εργαλείων για να βοηθήσει όσους θέλουν να κήπο. Οι εγκυκλοπαίδειες Τριφό Κήπος έχουν γίνει έργα αναφοράς στον κόσμο της κηπουρικής. Στα καταστήματα, θα βρείτε ένα δωρεάν περιοδικό που παρουσιάζει τις ειδήσεις με συμβουλές και ειδήσεις του κήπου. Για να ανακαλύψετε στην ιστοσελίδα σας μια εγκυκλοπαίδεια των λουλουδιών.

Τριφό τώρα έχει 51 καταστήματα στη Γαλλία και 7 στην Αγγλία.

> Περισσότερες πληροφορίες www.truffaut.com