Για γκαζόν σε άριστη κατάσταση, εδώ είναι ότι&# 039? Δεν πρέπει να κάνετε

Για ένα όμορφο καταπράσινο γκαζόν, υγιή, εδώ είναι μερικές προτάσεις για να αποφύγετε τα σφάλματα.

Μην ποτίζετε πολύ συχνά

- Αποφύγετε το πότισμα πάρα πολύ συχνά. Μία φορά την εβδομάδα είναι αρκετή για να προκαλέσει βαθιά φυτά ριζοβολία.

- Αν το νερό καθημερινά, αντιλαϊκή παραμένουν κοντά στην επιφάνεια και με την παραμικρή ξηρασία, τα φυτά δεν θα επιβιώσουν.

Αποφύγετε το κούρεμα πάρα πολύ το ξύρισμα

- Κούρεμα δεν πρέπει να είναι πολύ καθαρό. Μην κόβετε το ύψος πάνω από το ένα τρίτο του σκέλος. Καλύτερα να κόψει πιο συχνά από ό, τι κόψει πολύ σύντομη, η οποία θα αποδυναμώσει τελικά το εργοστάσιο.

- Ποτέ μην κόψει το πρωί, όταν το γρασίδι είναι ακόμα υγρό με δροσιά. Μην χρησιμοποιείτε μηχανή σας για να κουρεύουν το γκαζόν σας όταν είναι στεγνό.

Όχι υπερβολική λίπανση

Λίγο λίπασμα, εντάξει, πάρα πολύ λίπασμα, γεια ρίζες καίγονται! Διαδώστε το κόκκους λιπάσματος ειδική γρασίδι την άνοιξη, νωρίς την ανάκαμψη της βλάστησης. Πάρα πολύ λίπασμα είναι τόσο επιβλαβές όσο και μη.

Μην υπερβολική χρήση των ζιζανιοκτόνων

Αν δεν είστε οπαδός της καθαρεύουσας τέλεια αγγλικά γκαζόν, λίγα πικραλίδες στο χόρτο δεν αξίζουν να εξαπλωθεί δολοφόνοι χημικών ζιζανίων υπερβολικά. Χρησιμοποιήστε ένα μικρό τρυπάνι χέρι για να αρπάξει το ένοχο χωρίς να καταστραφεί το γκαζόν.

Προσοχή χλώρωση

Χλώρωση είναι μια μαρασμό των φυτών, όπως κιτρίνισμα του φυλλώματος. Είναι συχνά οφείλεται σε απόπλυση των ορυκτών εδάφους με πολύ εντατική ή επανειλημμένη βροχή πότισμα. Προσοχή στην καταπολέμηση της χλώρωση, θειικού σιδήρου δεν πρέπει ποτέ να χυθεί σε ένα στεγνό γρασίδι. Μπορεί να σε αυτή την περίπτωση να κάψει τις ρίζες.

Βρείτε όλα τα λάθη να αποφευχθεί στον κήπο σας.