χρώματα προειδοποίηση

Δεν είναι πάντα εύκολο να δημιουργήσει μια ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι. Έτσι, αν για τη διακόσμηση του σαλονιού ή του δωματίου, είναι εδώ μερικά λάθη δεν κάνουν!

Δεν είναι μόνο τα χρώματα που ζεστό σπίτι

Σε αντίθεση με ό, τι σκέφτεται έντονα χρώματα ή να πω ζεστό, όχι μόνο για να ζεστάνει την ατμόσφαιρα. Ενώ το κόκκινο είναι ένα μεγάλο χρώμα για να φέρει τη χρηστικότητα στο σπίτι, μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει πιο ουδέτερες αποχρώσεις για να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα. Το λευκό είναι ένα τέτοιο ιδανικό χρώμα χειμώνα, γιατί φέρνει απαλότητα σε ένα σπίτι που χρειάζεται κουκούλι-όπως.

Μην ξεχάσετε να παίξετε με τα υλικά

Αν κάποια υλικά, όπως δέρμα μπορεί να δώσει μια δροσερή εμφάνιση, μπορείτε να μετριάσουν πλήρως αυτό το αποτέλεσμα με την ανάμειξη διαφόρων υλικών. Για παράδειγμα, βάλτε μια προβιά στον καναπέ δέρμα που χρειάζεται άμεσα τα θερμότερα ρυθμούς. Ομοίως, μπορείτε να κρατήσετε το φως υφάσματα σας, όπως πανιά και πετσέτες παρέχονται για να παντρευτεί παχύτερο και ζεστά υφάσματα όπως το μαλλί ή ψεύτικη γούνα.

Μην παραβλέπουμε το λινό

Να ξέρετε ότι το λινό παίζει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τη θερμή πνεύμα της διακόσμησης. Πράγματι, όπως κουρτίνες ντύσει τα παράθυρα όχι μόνο εσείς αλλά και να προστατεύσει από το κρύο κατά τη διάρκεια του χειμώνα για ένα συναίσθημα κουκούλι. Επιλέγουμε παχύ κουρτίνες που calfeutreront έξω πάρα πολύ κρύο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πολλές κουρτίνες για να δώσει κλίμακας στο παράθυρο. Αντίθετα, θυμηθείτε να έχετε μια κουβέρτα ή μαξιλάρια στις καρέκλες και καναπέδες για να ντύσει επάνω το σπίτι.

Μην κρατάτε τα χαλιά σας αρέσει το χειμώνα

Κατά τη μετάβαση στην διάρκεια του χειμώνα, είναι επίσης χρόνος για την αλλαγή του χαλιού στο σπίτι. Αν είχαμε επιλέξει για ελαφρά υλικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, προτιμάμε τώρα μαλακό και παχύ χαλί που θα κρατήσει τα πόδια μας ζεστό και ζεστάνετε την ατμόσφαιρα του σπιτιού.

Μην ποντάρετε σε ισχυρό φως

Σε αντίθεση με ό, τι θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί πολύ έντονο φωτισμό δεν θα συμμετάσχει στην ίδρυση μια φιλική ατμόσφαιρα. Θα επικεντρωθεί σε πολλαπλασιασμό των σημείων φωτός για να δημιουργήσει μια οικεία και συγκρατημένη στυλ που θα φέρει πολλή ζέστη στα δωμάτια σας. Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε κεριά σε όλο το σπίτι.