Υφές και χρώματα αναπαράγονται με ακρίβεια

Για να δώσω μια ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας χωρίς να αλλάξετε, σκεφτείτε τον τρόπο με τον πέτρινο τοίχο επιστρώσεις που μιμούνται πέτρα για μεγαλύτερο από τη ζωή πράγματι!

Είτε σε έναν τοίχο, αψίδα, τόξο, ή μια γωνία, είναι εύκολο να φέρει το πέτρινο σπίτι με τις επενδύσεις τοίχων της ρητίνης TOTALStone πολυεστέρα, fiberglass και ένθετο οξείδιο του φυσικού γη. Υπάρχει κάτι για κάθε διάθεση. Για μια σοφίτα που θα επιλέξετε μια επίστρωση που μιμείται το τούβλο ή σκυρόδεμα, ενώ για να δώσει στο σπίτι σας ένα πιο παραδοσιακό στυλ που προτιμούν την περικοπή πέτρα ή σχιστόλιθο.

Για να δημιουργήσετε στο σπίτι την ατμόσφαιρα της επιλογής σας, απλά κόψτε το πάνελ με το μέγεθος του τοίχου σας, χρησιμοποιώντας ένα παζλ είναι εξοπλισμένα με ίνες λεπίδα / πολυεστέρα. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τις πλάκες στην επιφάνεια και τρυπάνι στις αρθρώσεις των λίθων και τη διασφάλιση των πάνελ. Έχοντας παρασκευάζεται στόκος, φόρεμα τις αρθρώσεις των πάνελ για να κρύψει τις συνέπειες της δίνει και τις βίδες στερέωσης. Τέλος ζωγραφίσει με τη σωστή χρώμα και να πάρει έναν τοίχο από πέτρα μεγαλύτερο από τη ζωή!

Plus: η περιοχή χρησιμοποιείται για να δοκιμαστεί η ατμόσφαιρα στο πάνελ. Για να το κάνετε αυτό απλά επιλέξτε μία από τις τρεις περιβαλλοντικές επιλογές και να αλλάξετε τις επιτροπές για τον έλεγχο απόδοσης σε μια ατμόσφαιρα παρόμοια με εκείνη του σπιτιού.

> Περισσότερες πληροφορίες www.totalstone.com