Αποθήκευσης που κινείται!


Γιατί να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπηρεσία; Μπορείτε να μετακινήσετε και το νέο σπίτι σας δεν είναι ακόμα διαθέσιμη για να φιλοξενήσει τα έπιπλα; Η οικογένειά σας μεγαλώνει και ένα δωμάτιο στο σπίτι για να αδειάσει; Μπορείτε να πωλήσει το σπίτι σας και θέλετε να αναιρέσει κάποια προσωπικά αντικείμενα που θα μπορούσαν να διαταράξουν ένα δυνητικό αγοραστή; Θέλετε να υπενοικιάσουν σπίτι σας για ένα χρονικό διάστημα του ταξιδιού;

Κάντε μετακίνηση και αποθήκευση των επίπλων σας μέσω Mobilbox! Η ιδέα είναι απλή αλλά επαναστατική: το μόνο που κάνετε κουτιά σας και να τα αποθηκεύετε στο "κουτί" θα κάνετε κράτηση. Η εταιρεία Mobilbox παίρνει στη συνέχεια, φροντίζει για την μεταφορά και την αποθήκευση.

Αυτή είναι η αποθήκευση που κινείται και δεν σας που κινούνται μπορείτε να αποθηκεύσετε τα έπιπλα σας!

Εδώ η λειτουργία αυτής της υπηρεσίας σε 3 βήματα:

1) την επαφή και την καταβολή σε απευθείας σύνδεση

Με το τηλέφωνο, θα έρθει σε επαφή με έναν επαγγελματία που μπορεί να σας βοηθήσει να αξιολογήσει τις ανάγκες αποθήκευσης σας και σας προσφέρει πολλές συναφείς υπηρεσίες για τη διευκόλυνση της κίνησής σας (πωλήσεις λουκέτο, προμήθειες συσκευασίας ...). Σημειώστε ότι, αν χρειάζεστε βοήθεια με το κιβώτιο φόρτωσης, Mobilbox προσφέρει τη βοήθεια ενός επαγγελματία.

Θα λάβετε ένα σαφές προδιαγραφές της παραγγελίας σας με e-mail συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς από και προς το πλαίσιο και την αποθήκευση των επίπλων σας. Λίγα λεπτά αργότερα θα λάβετε ένα δεύτερο email για ασφαλή πληρωμή των online παραγγελίας σας. Η εμβέλεια και η ηλεκτρονική πληρωμή είναι, επομένως, πολύ εύκολα.

2) Το κιβώτιο του φορτίου και την αποθήκευση των επίπλων σας

Μπορείτε να επιλέξετε την ημερομηνία και την ώρα που θέλετε να μετακινήσετε. Mobilbox ασχολείται με την εύρεση μια θέση στο δρόμο σας για να παρκάρετε το Mobilbox, δεν πειράζει τις δυσκολίες της κυκλοφορίας και στάθμευσης. Οι άξονες του Mobilbox Box στη συνέχεια δεσμεύτηκαν κατά τη διάρκεια της κίνησής σας για περισσότερη ασφάλεια. Θα βάλετε μόνο τα έπιπλα και τα κουτιά σας σε 8m3 ή επαρκή όγκο για να κινηθεί ένα στούντιο ή μικρό διαμέρισμα. Μπορείτε να παραγγείλετε όσες boxs απαραίτητη για την αποθήκευση όλων των επίπλων σας.

Μετά τη φόρτωση το πλαίσιο γίνεται, μπορείτε να κλειδώσετε όλα με ένα λουκέτο που είσαι ο μόνος με το κλειδί. Ένα όχημα της εταιρείας Mobilbox στη συνέχεια μεταφέρει τα έπιπλά σας στον τόπο αποθήκευσης: μια ασφαλή αποθήκη.

3) Η επιστροφή των επίπλων σας

Όταν είναι επιθυμητό, ​​Mobilbox κάνει αποκατάστασης επίπλων σας στο χώρο της επιλογής σας. Θα ξεφορτώσουν μόνο το κουτί και να προχωρήσουμε στο νέο εσωτερικό. Μπορείτε, αν θέλετε να καλέσετε σε έναν επαγγελματία για να σας βοηθήσουν να ξεφορτώσουν το κουτί σας.

Η τιμή του: 89 ευρώ το μήνα για την αποθήκευση ενός κιβωτίου, 65 ευρώ ένας τρόπος και 65 ευρώ επιστροφή.

> Για περισσότερες πληροφορίες: www.mobilbox.fr

Εικόνα: 1/3 |
Έναρξη της παρουσίασης

 
 

 • Παράδοση κουτί σας στο δρόμο σας
 • φορτίο Box
 • Το κουτί μεταφοράς γίνεται από επαγγελματίες
 • Παράδοση κουτί σας στο δρόμο σας

  παράθυρο πεταλούδα

 • φορτίο Box

  παράθυρο πεταλούδα

 • Το κουτί μεταφοράς γίνεται από επαγγελματίες

  παράθυρο πεταλούδα

προηγούμενος
επόμενος

 
 
 

Η Mobilbox έρχεται στο δρόμο σας

Μόλις σταθμευμένο Mobilbox έχετε μείνει στο φορτίο

Το κουτί μεταφοράς γίνεται από επαγγελματίες