Νέες τάσεις διακόσμησης και συμβουλές

Με τη μετάβαση στην διάρκεια του χειμώνα, το φως θα γίνεται ολοένα και πιο σημαντικό! Τώρα, είναι τεχνητό φως που θα κυριαρχήσουν το χώρο σας. Έτσι για να σας βοηθήσει να πάρετε μέσα από αυτό, σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τις νέες τάσεις και συμβουλές Deco φωτισμού για να φωτίζει εσωτερική διακόσμηση πολύ δρόμο σας!

Ο φωτισμός, ένα τεχνικό θέμα

Αν το φως δεν είναι ένα εύκολο έργο, επειδή οι τεχνολογίες εξελίσσονται συνεχώς και μερικές φορές είναι δύσκολο στην πλοήγηση. Αλλά μην πανικοβάλλεστε, Deco.fr επιστρέφει η τεχνολογία LED είναι όλο και περισσότερο μια θέση στα σπίτια μας και να σας κάνει ένα σύντομο μάθημα σχετικά με τη χρήση του φωτισμού. Θα ανακαλύψετε επίσης πώς να χρησιμοποιούν νέα χαρακτηριστικά, όπως το έντονο κορδέλες για να τονίσετε το σπίτι σας με πρωτότυπο τρόπο και θα μάθετε ποια λάθη να αποφευχθεί για το καλό φωτισμό.

Επιλέγοντας μια διακόσμηση φωτισμού

Και για να σας βοηθήσει να επιλέξετε ένα διακοσμητικό φωτισμό που προσαρμόζεται εύκολα στο σπίτι σας, Deco.fr προσφέρει μια γρήγορη επισκόπηση των νέων τάσεων με multisuspensions στο σαλόνι και τραπεζαρία, καθώς και μια ειδική επιλογή για παιδικό δωμάτιο. Οι πιο τολμηροί μπορούν να βυθίσουν στην φώτα αστείο επιλογή και εκείνους που αναζητούν πρακτικές λύσεις για το μπάνιο και να βρει την ευτυχία τους. Τέλος, θα ανακαλύψετε μια αληθινή ιστορία Deco ανακάλυψη διδάσκει Laurie Φως και πολύ διακοσμητικά συλλογές.