Η Νότια Αμερική αιώρα οργανικό βαμβάκι υπογράφεται από La Siesta

Αν είμαστε εφησυχάζουμε με τη γλυκύτητα του καλοκαιριού, άνετα το οποίο βρίσκεται σε μια αιώρα ... Ας έρχονται οι γιορτές, τον ήλιο και τα νωχελική απολαύσεις της Νότιας Αμερικής αιώρα στον κήπο μας, σε ένα μπαλκόνι ή στο σπίτι. Προσφέρουμε για όλους τους οπαδούς της αδράνειας, μια επισκόπηση της στον υπέροχο κόσμο της αιώρες!

Solo ή περισσότερα

Για τη μοναξιά, θα βρείτε τα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί για ένα άτομο. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κατά την αιώρα, τόσο πιο άνετα είναι, επειδή μπορείτε να το εγκαταστήσετε διαγώνια. Έτσι, επιλέγουν ένα μοντέλο κατά προτίμηση για δύο. Υπάρχουν επίσης μοντέλα για πολλούς ανθρώπους, προσκυνητής στην οικογένεια (οικογένεια του Μεξικού αιώρα για hamaxicain.com έως 89 ευρώ)!

Με ή χωρίς την υποστήριξη

Η συμβατική αιώρα είναι ένα ύφασμα ή ένα δίχτυ ανασταλεί μεταξύ δύο σημείων αγκύρωσης, να κρεμάσει μεταξύ των δύο αξόνων, δύο πλευρές τοιχώματα, δύο δοκούς ή να αναστείλει σε ένα ξύλινο ή μεταλλικό υποστήριγμα (μεταλλική στήριξη αιώρα στο Castorama 130 ευρώ). Βολικό, Φύση και ανακαλύψεις προσφέρει ένα κιτ για την ανάρτηση του αιώρα, πλήρης, με σύστημα γάντζου, καρφίτσες και καραμπίνερ (22.90 ευρώ).

Σε κάθε αιώρα του!

Ο πρόεδρος αιώρα είναι διαθέσιμη στην έκδοση, με ένα ενιαίο σημείο προσάρτησης (πρόεδρος Tinga hamac.fr περίπου 65 ευρώ) ή υπερελαφρών ταξίδια αιώρα Έκδοση (μοντέλο υπαίθρια για casedesiles.com σε 31,65 ευρώ). Τα βρέφη έχουν επίσης αιώρα τους! πίσω τους είναι ελαφρώς κυρτή, όπως στη μήτρα της μητέρας τους και τους αρέσει (Koala αιώρα για marche-equitable.com με 69.90 ευρώ).

2205490 3075692
© κύμα Αιώρα

Τι θέμα;

Οι περισσότερες αιώρες από το βαμβάκι. Θα βρείτε κυρίως οργανικό βαμβάκι μοντέλα, ειδικά στην Φύση και ανακαλύψεις, αλλά και από την πλευρά του Botanica εμπορικά σήματα, Amazonas και La Siesta (Amazonas αιώρα με 27,90 ευρώ και 59,90 ευρώ στο La Siesta σε delamaison.fr). Υπάρχει, επίσης, οι αιώρες πλέγματος ευάερο για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού (79,90 ευρώ μοντέλα le-jardin-de-catherine.com). Στην παράγραφο, θα υποκύψει στον πειρασμό της μια αιώρα τόσο εξωτικό υφασμένα από μπαμπού (135 ευρώ).

Η αιώρα σχεδιασμός

Μια απλή κρέμονται πανί; Δεν είναι πραγματικά για τους σχεδιαστές που ανακαλύπτουμε την αιώρα και να μετατραπεί σε αντικείμενα design. Από την πλευρά της μάρκας Fatboy, Headdemock αιώρα έρχεται σε φανταχτερά χρώματα και πολυεστερικό υλικό εξασφαλίζει άνετη καθαρισμού. στρώμα του είναι παραγεμισμένο για ένα πολύ αξιόλογο άνεση και μπορεί να υποστηρίξει μέχρι και τρία άτομα! XXL σε Leaf επίσης με ένα σύνθετο υλικό πολύ σχεδιασμό αιώρα που επιτρέπει τη μέγιστη ευελιξία για το χρήστη. Στο Royal Botania, τολμάμε περίσσεια με την αιώρα Wave με ένα κέλυφος για προστασία από τον ήλιο (σε μικρή φωτογραφία).

Αν ακόμα ψάχνετε για μια αιώρα, ανακαλύψτε μας επιλογή των αιώρες στο κατάστημα Deco.fr.