εισαγωγή στην&# 039? Floral τέχνη

Ημέρα της Μητέρας μας βυθίζει και πάλι στην ευφορία των λουλουδιών και ανθοδέσμες. Για εκείνους που έχουν αποφασίσει να πάει σε πλήρη αυτονομία, χωρίς να περάσει από το παράθυρο λουλούδι, σχεδόν, αυτή είναι η ευκαιρία να γίνει ανίκητη σε floral τέχνη! Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα μικρό εισαγωγικό μάθημα στο 5 λάθη να μην κάνει αυτό εδώ.

Κατά την επιλογή λουλούδια

Είναι αλήθεια ότι προσγειώθηκε στο ανθοπωλείο στη γωνία, μπαίνουμε στον πειρασμό να αναμίξετε όλα τα είδη των λουλουδιών που μας αρέσει. Τα αλιεύματα είναι ότι είναι μακριά από την συνιστώμενη. Επειδή ο βασικός κανόνας για ένα αρμονικό μπουκέτο πρέπει να περιορίζεται σε 1, 2 ή 3 το μέγιστο ποικιλιών. Αντίθετα, εγχειρήματα σε μια σειρά από διαφορετικά και ποικίλα λουλούδια δημιουργεί μόνο μια οπτική ασυνέπεια αίσθηση! Η συμβουλή μας: να ξεκινήσει με τον καθορισμό του στυλ του ανθοδέσμη για να αποφευχθεί η διασπορά σας στην επιλογή λουλούδια. Επειδή σύμφωνα με το αν ρομαντικό, κομψό, τη χώρα, το καλοκαίρι, προτίμησε ποικιλίες δεν θα είναι το ίδιο ...

Στον αριθμό των χρωμάτων

Οι τρεις κανόνας ισχύει τόσο φυτική διακόσμηση τέχνης. Έτσι, αν οι ποικιλίες λουλουδιών της ίδιας δέσμης δεν πρέπει να υπερβαίνει τον αριθμό τρία, είναι το ίδιο για τον αριθμό των χρωμάτων για να διαλέξετε. Αυτό αποφεύγει να συσκευάσει για ένα πολύχρωμο γράφημα. Και αν μονόχρωμη δεν είναι το επιθυμητό στυλ, μπορείτε πάντα να παίξετε την αντίθεση με την υιοθέτηση μιας παστέλ απόχρωση, μια δεύτερη και μια τρίτη ουδέτερη ισχυρότερη. Με την εξευτελιστική ένα μόνο χρώμα όπως το χρυσό κανόνα, λειτουργεί πάρα πολύ! Από τη στιγμή που μιλάμε για αριθμούς, το σύνολο των λουλουδιών θα πρέπει να είναι περίεργο για την προώθηση ασύμμετρη διάταξη και, συνεπώς, πιο αρμονική.

Σύμφωνα με τα επιλεγμένα χρώματα

Η γλώσσα των λουλουδιών, αυτό σας λέει κάτι; Αυτός ο κανόνας ότι κάθε λουλούδι συνδέεται με μια συγκεκριμένη συμβολική: χαρά, αισιοδοξία, το πένθος, τη φιλία ... Τα βασικά λάθη να αποφευχθεί; Δώστε κίτρινα τριαντάφυλλα στην αγαπημένη του ή της, επειδή είναι συνώνυμη με την απιστία ή ακόμα και λουλούδια σε σκούρο κόκκινο αποχρώσεις θυμίζουν περισσότερο ζήλια ότι το πάθος. Δεν τίθεται θέμα από ένα σκούρο μωβ ανθοδέσμη έξω από μια κηδεία!

Στην κατανομή των λουλουδιών

Ένα όμορφο μπουκέτο δεν μπορεί να σταθεί για να συναρμολογηθούν βιαστικά. Αυτό που χρειάζεται είναι το twist. Αυτό σημαίνει ότι θα συγκεντρώσει το λουλουδιών μία προς μία διαγώνια, φροντίζοντας να διαδώσει τα χρώματα. Η μάζα είναι έτσι πιο ομοιογενής και αρμονική!

Κατά την επιλογή του αγγείου

Το δοχείο της δέσμης, είναι σαν το δώρο τυλίξτε ένα δώρο. Αυτό δεν είναι το κύριο στοιχείο, αλλά αν έχουμε επιλέξει το κακό, γίνεται το γενικό αποτέλεσμα! Επίσης αποφεύγει στο στάδιο της σύνθεσης σε ένα πολύ μικρό ή πολύ μεγάλο αγγείο. Αυτό που χρειάζεται είναι να επιλέξετε αυτό που είναι το ένα τρίτο του μεγέθους του μπουκέτο, τόσο το ύψος και το μήκος αν είναι μεγάλη!

Βίντεο: πώς να κάνει ένα στρογγυλό μπουκέτο;