Καλή διασκέδαση με τους διάφορους λόγους

Απόκρυψη τον εαυτό σας από τα αδιάκριτα μάτια με σάλτσα παράθυρά σας με νέα ηλεκτροστατική πανιά «Φωτισμός» της μάρκας Cocobohème. Απλό στη χρήση, σας επιτρέπουν να βλέπετε χωρίς να δει!

δανείζεται πάντα την ποίηση, το εμπορικό σήμα Cocobohème μόλις ξεκίνησε μια νέα συλλογή από γυαλί για διακόσμηση. Πρωτότυπα και πρακτικές, νέες ηλεκτροστατική πανιά για να εγκαταστήσετε χωρίς κόλλα, επιτρέπει να κρύψει από τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Επανατοποθετείται και επαναχρησιμοποιήσιμα, ταιριάζουν όλοι οι κάτοχοι γυαλί, πλεξιγκλάς ή καθρέφτη. Έτσι, μπορείτε να βάλετε «Φωτισμός» τη ρύθμιση για τα παράθυρα της κουζίνας, αλλά και στο μπάνιο στους τοίχους του ντους ή απλά ένα διαφανές διαμέρισμα μόνο για μια διακοσμητική πινελιά.

Sail ηλεκτροστατική Contrejour
© εφαρμογή CocobohemeSon είναι πολύ απλή,
απλά βρέξτε το γυαλί, να ζητήσει τη διακόσμηση κυνηγούν φυσαλίδες με μια σπάτουλα και όλα γίνονται! Και σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και την περιοχή σας για να κρύψει, να διασκεδάσουν με τους διάφορους λόγους. Μεγάλα λουλούδια και λιβελλούλες σε σαφείς, αμμοβολή ή επισκιάζεται από γυαλί, προσθέτουν μια πινελιά φαντασίας στο σπίτι σας. Περιμένετε να 31,25 ευρώ και οι δύο πίνακες 47.5 66 cm.