Παρουσιάστε τις καλύτερες ιδέες σας χωρίς σπάσιμο της τράπεζας

Δεδομένου ότι το υπουργικό συμβούλιο ατμόσφαιρα μπιμπελό έκανε γι 'αυτήν για κάποιο χρονικό διάστημα, ήρθε η ώρα να βγούμε από κουτιά μας παλιά ποτήρι σφαίρες μας. Μόλις χρησιμοποιηθεί για να φιλοξενήσει τη νυφική ​​ανθοδέσμη ή το ρολόι, που ανακαλύπτουμε τους εαυτούς τους σήμερα για να χωρέσει σύγχρονη διακόσμηση μας. Μόνο πρόβλημα: να αγοράσει ένα παλαιότερο μοντέλο, θα σπάσει την τράπεζα! Έχουμε σκεφτεί το πορτοφόλι σας, και ετοίμασε μία υπέροχη επιλογή από σφαίρες σε τιμές ευκαιρίας.

Αγαπάμε το μπουφέ που για να οργανώσει τις αναμνήσεις των διακοπών μας ή μικρά πράσινα φυτά μας. Το αγαπημένο μας την καρδιά διακόσμηση αυτή τη στιγμή: κάκτοι που αποδεικνύουν μόλις εγκατασταθεί σε θερμοκήπια. Άμεσα εμπνευσμένη μουσεία και φυσιοκρατική διακόσμηση, γυάλινες σφαίρες είναι επίσης ιδανικό για την ψυχαγωγία πεταλούδες ή τα σκαθάρια πολιτογραφηθεί. Απελευθερώστε τη φαντασία σας και να παρουσιάσει τις καλύτερες ιδέες σας χωρίς σπάσιμο της τράπεζας!

γυαλί σφαίρες επιλογής

1. Julius γυάλινη σφαίρα, € 36,75 στις AM μμ / 2. Η μίνι κουδούνι βάζο, 8.99 € στο Maisons du Monde / 3. γυάλινο μπολ με μικρό πουλί, στην παράγραφο 6.99 € / 4. Το γυάλινο κώδωνα, 9,95 € στην Buttinette / 5. Το κουδούνι διακοσμητικά από γυαλί, 29 € σε Decoclico / 6. Η γυάλινη καμπάνα Elda 39.99 € στο La Redoute