Για να αποθηκεύσετε τα πάντα με το γούστο!

Ως πρακτική ως πολύ, κουτιά νέοι σύμμαχοί μας deco. Κατασκευασμένο από ξύλο, χαρτόνι ή μέταλλο, που κοσμείται με κίνητρα ακόμα πιο πρωτότυπο και ακόμα πιο δημοφιλή χρώματα. Εύκολη μεταφορά τους στην εσωτερική μας χωρίς να τους δηλώνουν μια δεύτερη! Ερωτηθείς σε μια βιβλιοθήκη, σε ένα μπουφέ ή στο κομοδίνο, που μας επιτρέπουν όλο και περισσότερο για να αποθηκεύσετε τα πάντα βρίσκονται εδώ και εκεί. Γρήγορα, θέλουμε κουτί deco μας!

Τετράγωνο, ορθογώνιο, στρογγυλό ... με πολύχρωμα σχέδια, γραφικές εκτυπώσεις ή απλό, τα κουτιά να διασκεδάσουν με όλες τις τάσεις διακόσμησης. Αυτό είναι σίγουρα γιατί είχε όλα τα επιχειρήματα για μας να σπάσουμε! Στο δωμάτιο ενός παιδιού, σας προτείνουμε μοντέλα υπερ χρωματιστά κουτιά και αστεία σχήματα για να δελεάσει τα μικρά κομμάτια σας για να αποθηκεύσετε τα παιχνίδια τους χωρίς να χρειάζεται να ρωτήσω. Σε ένα από τα μεγαλύτερα, έχουμε υιοθετήσει αρκετά θηλυκό κουτιά για την αποθήκευση μπουκαλιών αρώματος ή κοσμήματα. Στο καθιστικό, ένα στρέφεται προς τα γραφικά κουτιά σε μαύρο και άσπρο ή παστέλ χρώματα. Εγκατεστημένο στο μπουφέ, ένα ράφι ή τραπέζι του καφέ, είναι αλήθεια πιο διακόσμηση!

κουτιά επιλογής deco

1. Το σύνολο των κιβωτίων 3 γραφικά Σπίτι γιατρός, € 17,50 με Twicy / 2. η θέση KVITTRA με καπάκι, 5.99 € Ikea / 3. Το σύνολο των 2 τυπωμένα κουτιά Σπίτι Γιατρός, 36 € στο Twicy / 4 . Το μεταλλικό κουτί αποθήκευσης Seletti Pantone, 17,90 € στην Decoclico / 5. Τρίγωνα κουτί με διαμερίσματα, € 15.90 στο Ατομικής Soda / 6 κουτιά πύργους Ferm Ζώντας € 22 στο Made in design