Προειδοποίηση τσιμπήματα!

Μπορείτε πρωτοτυπία διψασμένος και θέλουν να δημιουργήσουν μια διασκεδαστική ατμόσφαιρα χρωματισμένης με χιούμορ; Τίποτα δεν είναι πιο εύκολο! Απλά να εγκρίνει το σχέδιο μουστάκι, ως αστείο, όπως εκκεντρικών και τόλμη μια τρίχα deco.

Το μουστάκι εκτίθεται τοίχωμα

Ξεκινάμε την περιήγηση μας ορίζοντα διακόσμηση, διασκέδαση και ιδιόμορφο με αυτό το wallpaper εκτύπωσης Lé που συνδυάζει το στυλ. Σε μια κομψή και εξαιρετικά γραφικά μπλε φόντο, λεπτή πανέμορφη κέρατα χαραχθεί μια διακριτική λευκό μουστάκι. Ιδανικό για ανεμοστρόβιλος νηφάλια ατμόσφαιρα και να δώσει pep στο σπίτι σας, τολμάμε Lé αυτό το wallpaper σήμερα!

Lev χαρτιά Ninon
© χαρτιά Lev Ninon

Φωτογραφίας: Lev έγγραφα Ninon

Το μουστάκι παίζει την κάρτα του χιούμορ

Ως αστείο, όπως offset, μουστάκι παίζει την κάρτα του χιούμορ. Ακριβώς όπως αυτό το όμορφο μεταλλική πλάκα, διακοσμημένο με ένα πολύ αστείο απόσπασμα: Φίλα με ακριβώς κάτω από το μουστάκι μου! Τι χαμόγελο και δημιουργούν μια αίσθηση καλή ατμόσφαιρα. Και deco για ένα εγγυημένο αποτέλεσμα, μη διστάσετε να συσσωρεύουν διαφορετικά μεγέθη των πλακών και χρώματα.

AM PM πλάκα μουστάκι
© AM PM

Φωτογραφίας: AM PM

Τα μαξιλάρια φορέματα μουστάκι μοτίβο

Εκτός από να ντύσει τους τοίχους μας, μουστάκι μοτίβο κοσμεί και τα διακοσμητικά αντικείμενα της καθημερινής ζωής. Όμορφη παράδειγμα με αυτά τα όμορφα μαξιλάρια που διαθέτουν διάφορους τύπους μουστάκια. Μεταξύ πρόστιμο superhero μουστάκι, μουστάκι παππού ότι τσιμπήματα πιο παχύ μουστάκι και καλά σχεδιασμένα για τις αστικές καουμπόη, υπάρχει κάτι για όλους!

μαξιλάρι μουστάκι Το κερασάκι στην τούρτα
© Το κερασάκι στην τούρταμουστάκι μαξιλάρια Made.com
© Made.com

Φωτογραφία: Το κερασάκι στην τούρτα / Made.com

Moustached κρεμάστρες

Τελευταία καρδιά για αυτές τις ασυνήθιστες κρεμάστρες! Παρόμοια με μικροσκοπικά ινίδια με υψηλή περιεκτικότητα σε χρώμα, αυτές οι κρεμάστρες φέρει νότα διασκέδασης που έλειπε από την διακόσμηση του δωματίου του τα παιδιά σας.

κρεμάστρες μουστάκι Redoute
© La Redoute

Φωτογραφίας: La Redoute