Μια γενέθλια θέμα της πειρατείας

Το σύμπαν της πειρατείας συνεχίζει να αποπλανεί μικρά αγόρια και κορίτσια. Και κατά την ημέρα των γενεθλίων τους, είναι προφανώς μια διακόσμηση για το θέμα που επιλέγουν. σεντούκια θησαυρού, χρυσά νομίσματα, κρανία ... ανακαλύψτε χωρίς καθυστέρηση την απαραίτητη για ένα 100% επιτυχημένη διακόσμηση τραπεζιού.

Μόλις το θέμα «πειρατή» που εγκρίθηκε από μικρά αγγελούδια σας, σκεφτείτε για τη διακόσμηση που θα φέρει στο τραπέζι που θα φιλοξενήσει τους επισκέπτες. Ξεκινήστε επιλέγοντας ένα μαύρο και άσπρο τραπεζομάντιλο που διαθέτει με υπερηφάνεια τα περίφημα σημαίες κρανία βάρκα. Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα τραπέζι δρομέας. Αυτό μπορεί να είναι ένα μεγάλο χάρτη θησαυρού.

Στη συνέχεια, προχωρήστε με τα πιάτα! Σας συμβουλεύουμε φυσικά να υιοθετήσει πιάτα και ποτήρια κρανίο ή πειρατικό, αλλά μπορείτε επίσης να παίξετε νηφαλιότητα την επιλογή κόκκινο και μαύρο ενωμένη μοντέλα.

Τέλος, πηγαίνετε στο accessorizing. Προσθέστε εδώ και εκεί θησαυρό στήθη ή μικρά κουτιά Deco στο θέμα. Θυμηθείτε τις κάρτες χώρα σχήμα σαν μικρά πειρατές θα γλιστρήσει εύκολα εδώ και εκεί. Τέλος, δεν μένει παρά να σας πασπαλίζουμε νόστιμα μέρη πίνακα του κρανίου σοκολάτας χρυσοτυπία.

Γενέθλια επιλογή πίνακα deco

1. 8 μεγάλα χάρτινα πιάτα πειρατής, 2,99 € στην VegaooParty / 2. 6 χάρτινα ποτήρια "πειρατής", 1,29 € στο Deco Γωγώ / 3. 25 χρυσά νομίσματα Pirate σοκολάτα 3 60 € για την Amazon / 4. Ο δρομέας χάρτη θησαυρού, € 5,50 σε Annikids.com / 5. Τοποθετήστε το εμπορικό σήμα πειρατές 1,95 € Regalo Cadeau και / 6. Το κεντρικό Αρκετά πειρατής 5,65 € στο Annikids.com / 7. το σεντούκι του θησαυρού, σε € 6,90 Manooba.com / 8. πειρατής τραπεζομάντιλο, 5 € στην Oxybul