μαλακά και ελαφριά ατμόσφαιρα σε κάθε δωμάτιο

Προηγουμένως επεσήμανε γιατί πολύ κοντά από την άποψη του ήχου, μπεζ γάμο και το λευκό παρόρμηση κύμα δροσιάς στα σπίτια μας. Ένα μίγμα φωτεινότητα και απαλότητα που δίνει μια εκλεπτυσμένη και αναζωογονητική ατμόσφαιρα σεβόμενη την οικολογική και φυσική τάση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις αποχρώσεις συνδυάζοντας υλικά όπως το λινό και βαμβάκι, λινάτσα ή λινάτσα, αλλά και των πρώτων teak και μάνγκο ή driftwood και το φλοιό. Πρέπει αυτό το καλοκαίρι, το λευκό μείγμα με μπεζ για μια κομψή και δροσερή ατμόσφαιρα!

Λευκό και μπεζ: φυσικά και φρέσκα

Ο συνδυασμός του λευκού και του μπεζ, είναι η αριστεία καλοκαιρινή ατμόσφαιρα παρ! Ένα φρέσκο, φυσικό ένωση που σώζει φωτεινότητα. Άλλωστε, τι θα μπορούσε να είναι απλούστερη και κοστίζει μια ωρολογιακή για να δώσει ένα σαλόνι με τη φύση και ανταλλακτικά στυλ. χρώμα πλευρά είναι επάνω σε αντίθετες αποχρώσεις όπως Jardin d'Ulysse συνδυάζοντας ένα πολύ καθαρό λευκό και μπεζ ρεύμα σε λινάρι, ή αποχρώσεις πιο κοντά Zara Home, το οποίο δέχεται σειρά deco απαλή και χαλαρωτική ήχους της. Χρησιμοποιείται ευρέως και μειώθηκε σε όλες τις αποχρώσεις τους, λευκό και μπεζ εκπέμπουν φωτεινότητα και προσδίδουν μια σφραγίδα και μια διακριτική γοητεία. Η Gustavian στυλ, για παράδειγμα, η οποία προέρχεται από την Ολλανδία, είναι ενσωματωμένη στο χώρο του επίπλου ακόμη ψυχρούς τόνους (μπεζ και λευκό πατίνα), αλλά δημιουργούν μια απαλή και γαλήνια ατμόσφαιρα. Υλικό πλευρά, όταν νομίζετε λευκό και μπεζ, πιστεύεται βαμβάκι και λινό, και ακόμη και οργανικά υφάσματα. Με τη συμμετοχή φυσικά και το καλοκαίρι υλικά όπως το ξύλο που επιπλέει ή μάνγκο, άμμο και βότσαλα, βυθίζεται στο

Deco ιδέες τραπέζι γύρω από μπεζ και λευκό

Πάρτε ένα είδος Ikea ξύλινο τραπέζι. Sand, αν είναι λουστραρισμένο και το skate-λευκό (Liberon χρώμα). Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν πίνακα δρομέας με την κατάρτιση στο κέντρο της είναι ένα μεγάλο ορθογώνιο που θα βάψετε σε μπεζ. Αντιστοιχία 4 ή 6 καρέκλες στις οποίες θα εναλλάσσονται λόγους, τελείες και ρίγες και χρώματα, λευκό και μπεζ πορεία.

Ρυθμίστε το τραπέζι σας με τη λειτουργία μιας τραπεζομάντιλα δρομέας σε λευκό τραπεζομάντιλο (World Σπίτι ή παράγραφος). Κάντε μια κεντρικό συμπληρώνοντας διαφανή αγγεία (Casa) της άμμο και χαλίκι, χρησιμοποιήστε ραβδιά ή κανέλας για μια πόρτα μαχαίρια, και surround-πόδι γυαλί και σχοινί γιούτα μπουκάλια. Προσθέστε μερικές μπεζ και λευκά αγγεία οφθαλμό (Celiflo Σχεδιασμός)