Τα πάντα για την&# 039? Γενέθλια του παιδιού σας στο&# 039? Απογευματινό τσάι

Μιλούν γι 'αυτό ένα μήνα πριν και μετράνε τις μέρες και τις νύχτες που θα πρέπει να περιμένουν ξανά και ξανά. Σίγουρα, θα γιορτάσει άλλη μια χρονιά στα παιδιά απέχει πολύ από το ασήμαντο. Επαρκή λόγο για να προετοιμάσει ένα διακοσμητικό γεύση μαγική. Από το μενού: χρώματα, διασκέδαση αξεσουάρ και καλούδια ...

Δείτε το βίντεο:

Ένα ειδικό πίνακα πάρτι γενεθλίων διακόσμηση

Βήματα:

Για τα μάτια του παιδιού σας λάμψη στα γενέθλιά του, ψηφίζουμε για ένα σύνολο makeover της τραπεζαρίας κάτω από το σύμβολο του κόμματος!

Ξεκινήστε πρώτα από κρέμεται από το ταβάνι μερικά πολύχρωμα φανάρια για να σπάσει το ύψος του δωματίου. Στη συνέχεια, τοποθετήστε ένα μικρό τραπέζι στο κέντρο του χώρου ακόμα στην ίδια την ιδέα της διακόσμησης προσαρμοσμένες στο ύψος των παιδιών.

Fantasy μπορεί στη συνέχεια να κάνουν την είσοδό του: ένα γιγαντιαίο δοχείο γεμάτο με ποπ κορν, ένα μπουκέτο μπαλόνια στρογγυλό ή σε σχήμα καρδιάς γύρω από το τραπέζι, και πάνω από αυτό, ποτήρια και μαχαιροπήρουνα σε χρώματα επιλέγονται προσφάτως τάρτα.

Και δεν έχει τελειώσει. Για να δημιουργήσετε μια έκπληξη για 16 ώρες, γιατί να μην εγκαταστήστε πλάκες στο πάτωμα και όχι στο τραπέζι για ένα φαινόμενο «μέσα πικ-νικ»;

Δεν έχουν την τελική πινελιά, κάποια αξεσουάρ κόμμα: λόγχες κοκτέιλ, σφυρίχτρες, χωρίς ντροπή, διακοσμητικά γιρλάντες ... Καλώς ήλθατε στον κόσμο της γενέθλια εορταστική παιδιών!

Ένα άλλο συν Deco:

Ποιος λέει ότι λέει γλυκιά γεύση γεύμα! Έτσι είναι δημιουργικοί για να οργανώσει τις λιχουδιές καλώντας π.χ. σουβλάκια marshmallows, δημιουργώντας χαρακτήρες καραμέλα ή διάθεση μπολ γεμάτο Smarties.

Αγορές:

μαριονέτες δάχτυλο Titta Λαογραφικό ΙΚΕΑ

κουτί χρώματος Mala ΙΚΕΑ

Ψήσιμο Kit 7 κομμάτια DUKTIG ΙΚΕΑ

Svit καλύπτονται, IKEA

Χαλί Balou ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ

Styling και διευθύνεται από Véronique Antelme-Rambaldi