Άλλες μεγάλες πόλεις έχουν ήδη ιστοσελίδα τους

Από τις 5 Δεκεμβρίου, η πόλη του Παρισιού θα ξεκινήσει το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα του. Οι πιο παριζιάνικο καταστήματα ιδέα για το Web θα συγκεντρώσει περίπου 250 αναφορές. Μια καλή ιδέα για δώρο σε μια προοπτική και μάλλον καλωσορίζω σε αυτή την περίοδο των διακοπών.

Κάθε χρόνο προσελκύει εκατομμύρια τουρίστες, η πόλη του Παρισιού δεν παύει ποτέ να γίνονται αντιληπτές. Αυτή τη φορά είναι 5 Δεκεμβρίου, προτίθεται να παρουσιάσει σε καμβά και με νέα ιστοσελίδα της. Θα είναι δυνατό να αγοράσουν σουβενίρ που αφορούν αφιερωμένο στη μόδα, σπίτι και δημόσια ιδρύματα. Μια αρκετά μεγάλη ποικιλία από αντικείμενα, ενίοτε αποκλειστικά, όπως Mariage Frères τσάγια που θυμίζει εικονική δρόμους της πόλης ή ξύλινα σκάφη που κατασκευάζονται στη Βρετανία ότι τα παιδιά μεγαλώνουν στις λεκάνες των κήπων της πόλης.

Άλλες μεγάλες πόλεις έχουν ήδη site τους. Νέα Υόρκη, το Άμστερνταμ, Δουβλίνο εδώ και πολύ καιρό ασχολούνται με την αποτίμηση άυλων στοιχείων του ενεργητικού τους από την πώληση φυσικά καταστήματα ή σε απευθείας σύνδεση. Ήταν ώρα για το δεύτερο πιο επισκέφθηκε πόλη στον κόσμο για να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους. Διατίθεται σε 6 γλώσσες, η προσφορά θα αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου. Έτσι, ο διορισμός γίνεται, το ποντίκι σας!

Τα καλά νέα: μετά την πρώτη σας αγορά, κατά το άνοιγμα του λογαριασμού σας, 10% προσφέρονται σε όλα τα προϊόντα.

Website: www.boutique.paris.fr