Εμείς, είμαστε σκάψει γεμάτη από μεγάλες ιδέες!

Κάναμε μια επιλογή από τρία ιστολόγια στα οποία να κρατούν σημειώσεις για να είναι ακόμα στο θέμα «Upcycling». Ιδιαίτερα μεγάλη επιρροή στο διαδίκτυο, αποκαλύπτει δεν Avar καλές συμβουλές και να σας δώσει πολλές ιδέες για να αναπαράγουν στο σπίτι!

Blog upcycling Teva deco
© ανακύκλωσης και της Εταιρείας

Το πρώτο blog ονομάζεται ανακύκλωσης και της Εταιρείας, είναι ένα συλλογικό ιστολόγιο της οποίας κύριος σκοπός είναι η παροχή προσωπική και πρωτότυπη οράματα της ανακύκλωσης.

Το blog είναι ένα πραγματικό χρυσωρυχείο όσον αφορά την Upcycling και ανάκτησης, στην πραγματικότητα έχει πάνω από μια ντουζίνα κατηγορίες. Εμείς, είμαστε σκάψει γεμάτη από μεγάλες ιδέες!

blog φωτιστικό
© Μαρία Fiore

το δεύτερο blog μας, αυτή τη φορά ονομάζεται: Μαρία Fiore, το όνομα του δημιουργού του. Δημιουργεί όμορφα φωτιστικά που έχουν εισπραχθεί ή στίγματα. Είναι εκτρέπει, συναρμολογεί και τον αγκώνα. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά ποιητική. Πριν ξεκινήσετε, σας συμβουλεύουμε να δείτε τις ιδέες της Μαρίας, η οποία είμαι βέβαιος ότι είναι σίγουρο ότι θα σας εμπνεύσει!

Το τελευταίο όνομα είναι η κα λεμόνι. Προσφέρει ένα πλήθος gay και βιταμίνη ιδέες που πραγματικά να σας κάνει να θέλετε να κάνετε πράγματα μόνοι σας.