Med marmor, måste du stanna nykter.

Symbol för gamla och lyx marmor gjorde sin comeback i inredning. Men trots sin väderbeständighet och dess obestridliga styrka, är den verkliga marmor inte inom räckhåll för varje budget. Vi ser multiplicera i 2013 läsåret, marmor imitation och för varje rum i huset. Fortfarande behöver veta och gifta skickligt hitta rätt färger för att skapa den stil som passar dig.

Vit marmor för en elegant dekor

En sak är säker: med vit marmor, du är på toppen av elegans! Med en vit marmor ådrad med svart, på en trottoar eller en gammal spis, måste du stanna nykter. Naturliga toner är därför att föredra, med inspiration från stenfärger: rosa kvarts, granit grå, mörkgrå basalt; material som smälter det mycket väl på plattan. I ditt hem, en nyans av grått och vit / svart två färgobjekt garanterar en fullständig prestige stil kan du energi med några enkla mönster som ränder.

ATLASCONCORDE marvel väggkonstruktion
© Atlas Concorde

Bo på trenden med beige marmor

Om marmor tillbaka Deco, men vi förblir försiktiga för att undvika gammaldags! Den rosa marmor lämnar därför utrymme för beige marmor, lättare att matcha en modern inredning. Således, i badrum, kök och även stanna, stenläggning eller väggbeklädnad, tar marmor gyllene nyanser eller koppar eller brunt. Träet blir då oundviklig, med tydliga träd för en Zen eller mörkare stämning för att markera kontrasten. Vända bruna nyanser av taupe choklad genom sepia tillsammans med krämiga vita och svarta tangenter, kommer du att stanna i utvecklingen samtidigt lyfta din marmor.

ATLASCONCORDE stil
© Atlas Concorde

Den svart marmor: i motsats

Bänkskiva i köket, öppen spis i vardagsrummet, handfat i badrummet eller kakel, är svart marmor ett måste när det gäller inredning. Men det är nödvändigt att låta det andas! Avsluta då deco toto, företräde ges en mer ordnad och luftig stil. För att få ut det vita - och alla dess varianter - är utan tvekan den mest självklara valet. Men kom ihåg färgerna intensivare och lika bra som rost, brons, röd eller engelska Bismarck.

eldstad
© Point P

De färgglada kulor i mer fantasi

Stengods marmor look, syntetisk marmor eller verkliga tumlade marmor, kommer marmor också i färger. Butternut blått till grönt skog, dessa färger, men fortfarande naturliga, redan på väg hem. Det är därför färgerna att associera med marmor kommer vara diskret, särskilt för stora ytor (golv, väggar). De pastellfärger är dina bästa allierade: tittar mot lind, pastillen blå eller ljusrosa, beroende på marmor färger kring vilken du bygger ditt hem.

Titta på vår video: Fokus på marmor

alla videor "set top"

ATLASCONCORDE stil beige
© Atlas Concorde