Είναι κατασκευασμένα από ξύλο λεύκας ή οξιά με ένα γαλλικό cabinetmaker

Ιγκουανόδοντας ειδικεύεται στο σχεδιασμό επίπλων για τα παιδιά, παρουσιάζει μια «δύο σε ένα» έπιπλα η οποία έχει ως στόχο να διεγείρουν την περιέργεια των παιδιών. Charline Pipard διορίζεται από τον νεαρό σχεδιαστή έχει σχεδιάσει έπιπλα με πρωτότυπα σχήματα, διπλή λειτουργία και την κατασκευή 100% γαλλικά.

Κατασκευάζεται σε λεύκα ή οξιά, σαφές, ελαφρύ ξύλο, ένα γαλλικό cabinetmaker? ράφι, εβδομαδιαία, Iguanondon βιβλιοθήκη μάρκα εμφανίζουν κατά κύριο λόγο μια κομψή σχεδίαση. Μόνο το χρώμα τονίζει τις ευθείες ή σπασμένα γραμμές για την ανάπτυξη στην νηφαλιότητα. άλλες μπουτίκ τους περιουσιακών στοιχείων σχέση με τα συμβατικά έπιπλα για τα παιδιά είναι πολλαπλές σημασίες τους χρήσεις. Στο ντουλάπι, μετατρέπεται σε παιχνίδι.

Έτσι, οι εβδομαδιαίες σπορ ένα σετ συρτάρια έντονα χρώματα και αδέσμευτη, θα αποθηκεύσει τις μικρές επιχειρήσεις ελεύθερος σκοπευτής δρόμο σας. Η Bibliotracteur είναι στην πραγματικότητα μια μικρή βιβλιοθήκη φέρονται από τροχούς που μπορεί να μετατρέψει μακριά τρακτέρ. Ενώ Multipli και οι κλίμακες είναι μικρή επιπλέον ράφια που εξυπηρετούν την ίδια αρχική ώρα κάθισμα για να αναρριχηθεί.

Για να παραγγείλετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους: www.iguanodon.fr. Θα πωλούνται από 1400 ευρώ.