Ένας νεαρός δημιουργικό και τολμηρό σχεδιαστή στο κεφάλι του Habitat

Thierry Sonalier, πρόεδρος της Habitat διδάσκει διακόσμηση, επέλεξε να εμπιστευτεί τον νεαρό Γάλλο σχεδιαστή Pierre Favresse συμμετέχοντας ως καλλιτεχνικός διευθυντής. Θα εμπνεύσει και τους ανέμους της δημιουργικότητας των νέων που θα προωθήσουν την εικόνα της μάρκας. Επιστροφή στην πορεία για μια πολλά υποσχόμενη σχεδιάστρια.

Ποιος είναι ο Pierre Favresse;

Pierre Favresse είναι ένα Γάλλο σχεδιαστή γεννήθηκε το 1979 στο St Nazaire. Αυτή η μορφή διαδοχικά το Ecole Boulle όπου έτσι θα αποκτήσει μια κατασκευή επίπλων DMA και μαρκετερί, και την Εθνική Σχολή Διακοσμητικών Τεχνών στο Παρίσι, όπου αποφοίτησε το Arts Deco. Ίδρυσε το δικό του στούντιο το 2010, μετά από πέντε χρόνια συνεργασίας με τον Mathieu Lehanneur ως σκηνοθέτης σχεδιαστής και γραφείο.

Αυτό που ξεκίνησε Pierre Favresse

Στο 32, η απόφοιτος σημειώθηκε κατά τάξεις του στην Mathieu Lehanneur, έπειτα από τη νίκη του Σίνα "κυνηγός ταλέντων" το 2008. Τώρα σόλο, ήταν ένα από τα πιο γνωστά στην έκθεση New Wave στο προσκήνιο από τον Cédric Morisset, ο οποίος συναντήθηκε με τον νεαρό γαλλική φρουρά τον περασμένο Απρίλιο στο Μιλάνο.

Το έργο του Pierre Favresse

Τα σχέδιά του χαρακτηρίζονται από την οικονομία των μέσων που τείνει να την ελαφρότητα και την ισορροπία ιδιαίτερα κοντά στην καρδιά του. Ο σχεδιαστής είναι πολύ προσεκτικός στη λεπτομέρεια, την απλότητα. Αναπτύσσει έργα του μέσα από μια διαδικασία με βάση το υλικό που έχει χαρακτηρισθεί, την οικονομία της και τη μορφοποίηση του.

Το μπεστ-σέλερ Pierre Favresse:

Η λυχνία «Far». Ήταν εκείνη που τον βοήθησε να τραβήξει την προσοχή στο διαγωνισμό Σίνα Αποκαλύπτοντας ταλέντο. Δεν σχεδιάζεται ως ένα πεδίο προβολής είναι απλή και αποτελεσματική. Διακρίνεται από τη χρήση των υλικών που αποτελούν, ως πηγή φωτός και πλαστικών νεότερης γενιάς φυτικής προέλευσης, που εγγυώνται μια μείωση του οικολογικού αποτυπώματος από την παραγωγή έως την ανακύκλωση στο τέλος της ζωής.

Pierre Favresse 3 ημερομηνίες:

2012 : Κέρδισε το Νέο βραβείο Designer 2012 απονέμεται από Elle Deco Ηνωμένο Βασίλειο.

2008 : Νικητής Διαγωνισμού «Σίνα κυνηγός ταλέντων».

2005 : Εισέρχεται στο εσωτερικό του οργανισμού Mathieu Lehanneur

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Pierre Favresse και τις δημιουργίες του, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα : www.pierrefavresse.com