Αληθινή υπογραφή παριζιάνικο μπιστρό

Ο πρόεδρος μπαστούνι του σπιτιού Drucker, που ονομάζεται για το δημιουργό του, έχει κάνει τη φήμη της στον κόσμο του καφέ και εστιατόρια από τα τέλη του δέκατου ένατου αιώνα. Αυτή η χρονιά είναι να πάρει ένα makeover και μπήκε στο σαλόνι. Με Αριστερής Όχθης και Fouquets δύο μοντέλα Drucker καρέκλες επανεξεταστεί από το δημιουργικό μάτι του Andrée Putman και η άλλη από την πρωτοποριακή το concept store Σας ευχαριστώ.

δομή Rattan και τιράντες Rislan

Αυτό είναι το κλασικό ταράτσες της παρισινής μπρασερί. Κληρονόμησε από το στυλ Louis Philippe, Drucker καρέκλα και μπαστούνι τιράντες είναι μέρος της παριζιάνικο στιλ από τα τέλη του δέκατου ένατου αιώνα. Με μια παλέτα με πάνω από 100 ύφανση και 30 χρώματα για να επιλέξετε από, κάθε μάρκα έχει μοναδικό μοντέλο της καρέκλας, Fouquet στο Café de Flore, μέσω της Closerie des Lilas.

Εξαιρετικά ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, αυτές οι καρέκλες γίνονται με το χέρι και να προσαρμοστεί από ένα υλικό πολυμερές Rislan από το όνομα του φυτού. Πραγματικό έργο χρυσοχόος, κάθε καρέκλα απαιτεί περίπου 15 ώρες εργασίας! Δεν ήταν χωρίς μεγάλο ενδιαφέρον σε ιδιώτες!

Ο Drucker καρέκλα μπαστούνι επανεξεταστεί

Τον Μάρτιο του 2009, η τάση κατάστημα έννοια του κεφαλαίου Ευχαριστώ, εκσυγχρονισμένο μοντέλο «Fouquet του» μειώνεται στα 6 παστέλ χρώματα πολύ περισσότερο ρεύμα.

Αλλά η μεγάλη είδηση ​​αυτό το φθινόπωρο είναι η δημιουργία ενός νέου καρέκλα, «Αριστερή Όχθη», αποκλειστικά για τους ιδιώτες. Η designeuse Andrée Putman παραδοθεί μέχρι σήμερα αυτό το εικονίδιο της παρισινά καφέ, φέρνοντας σε αυτό το παραδοσιακό κόσμο ένα πιο σύγχρονο όραμα. Το νέο ζαχαροκάλαμο (ή την ύφανση), ειδικά σχεδιασμένες για το συγκεκριμένο μοντέλο επιτρέπει νέες αρμονίες χρωμάτων για να διαλέξετε. Για να μπορείτε να προσαρμόσετε την καρέκλα σας, επιλέγοντας έως τρία από τα αγαπημένα σας χρώματα!

Όλες οι κτήτορες: Η καρέκλα «Left Bank» θα τεθεί επίσημα τη νέα συλλογή στο τέλος του έτους. Αλλά μπορείτε να πάρετε ήδη την «προεπισκόπηση» κατόπιν αιτήματος απευθείας στο εργοστάσιο σπίτι Drucker. Για τους περίεργους, επισκέπτεται το εργοστάσιο για να Gilocourt (60) είναι δυνατή κατόπιν αιτήματος επίσης, αν θέλουν να ανακαλύψουν τα μυστικά της δουλειάς του ύφανση ...

www.drucker.fr