Ένας σχεδιασμός και έξυπνη συσκευή έρευνα και διαδίδει το κομμάτι που&# 039? Χρειάζεστε

Bang & Olufsen δημιουργεί και δίνει ζωή σε πολυτελή οπτικοακουστικό εξοπλισμό. Η τελευταία, στην αγγλική μάρκα: BeoSound στιγμή, ένα σχέδιο μουσικό σύστημα, έξυπνο και παιχνιδιάρικο, που ταιριάζει τη διάθεση και τις προτιμήσεις του χρήστη.

Η εμπειρία Bang & Olufsen

Ιδρύθηκε στη Δανία το 1925 από τον Peter Bang και Svend Olufsen, δύο νέοι μηχανικοί πάθος για την καινοτομία και την αναπαραγωγή ήχου υψηλής ποιότητας, η εταιρεία Bang & Olufsen χαρακτηρίζεται από μια μακρά παράδοση της τεχνογνωσίας, σε συνδυασμό με την εμμονή της έρευνας και υψηλής τεχνολογίας ανάπτυξης. Με προϊόντα που συνδυάζουν design και επιδόσεις, Bang & Olufsen προσφέρει high-end εμπειρία πολυμέσων στο σπίτι και τα ταξίδια.

BeoSound στιγμή: την καινοτομία, το σχεδιασμό και την τεχνολογία

έξυπνο ασύρματο σύστημα ήχου, το BeoSound στιγμή είναι η πρώτη συσκευή με οθόνη αφής κόσμο του ξύλου, για την ενσωμάτωση των υπηρεσιών της βιβλιοθήκης μουσικής και streaming μουσικής. Έξυπνο και διασκεδαστικό, αυτή η πλατφόρμα σχεδιασμού ολοκληρώνεται με ένα κομψό αφαιρούμενη διεπαφή, συμπεριλαμβανομένου ενός τμήματος αλουμινίου με οθόνη αφής, και ένα δεύτερο μέτωπο στην δρυς, με ένα τροχό για τη διανομή της μουσικής σας από τα ηχεία.

BeoSound ηχοσύστημα smart στιγμή Bang & amp? Olufsen
© Bang & Olufsen

«PatternPlay» και MoodWheel: λειτουργίες σε σας

χαρακτηριστικά πλευρά, η «PatternPlay» επιτρέπει την έξυπνη αναπαραγωγή, το οποίο αποθηκεύει τις μουσικές σας προτιμήσεις ώστε να ταιριάζει καλύτερα τις συνήθειες ακρόασης σας. Πώς; Πατώντας τη μουσική παίζεται σε λίστες αναπαραγωγής σας και τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, όπως ένα ηλεκτρονικό μουσικού καταλόγου του πάνω από 35 εκατομμύρια κομμάτια που παρέχονται από Deezer (μία από τις υπηρεσίες streaming μουσικής δημοφιλής στον κόσμο, Σημείωση του συντάκτη). Έτσι, με την πάροδο του χρόνου, το BeoSound στιγμή θα μεταδίδει τα τραγούδια που είναι πιο πιθανό να απολαύσετε.

Ένα άλλο έξυπνο χαρακτηριστικό: η MoodWheel, κυριολεκτικά «διαθέσεις του τροχού», το οποίο, ανάλογα με τη διάθεσή σας, την έρευνα και διαδίδει το κομμάτι που θα σας γεμίσει. Απλά πατήστε το πολύχρωμο τροχό για την αναπαραγωγή μιας λίστας αναπαραγωγής, δημιουργούνται αυτόματα με βάση την τοποθεσία του δακτύλου σας έχει ενεργοποιηθεί. Με λίγα λόγια, ο στόχος για το κέντρο της MoodWheel να ακούσετε εξοικειωμένοι μουσική, που λαμβάνονται από τη συσκευή στο αγαπημένο σας λίστες αναπαραγωγής. Και αν είστε διψασμένοι ακουστικές περιπέτειες, μείνετε μακριά από το κέντρο και να ανακαλύψετε νέα τραγούδια, piochées σε ένα online κατάλογο μουσικής.

Συμβατό με την σειρά ενσύρματη ηχεία και Bang χωρίς καλώδιο & Olufsen BeoSound συσκευή στιγμή είναι ήδη διαθέσιμο στα καταστήματα Bang & Olufsen χώρες στις οποίες τα προϊόντα της δανικής μάρκας και Deezer είναι διαθέσιμα (προπληρωμένη συνδρομή Deezer Premium 12 μήνες συμπεριλαμβάνονται).

BeoSound ηχοσύστημα smart στιγμή Bang & amp? Olufsen
© Bang & Olufsen

Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 2195 €

www.bang-olufsen.com