chalet ilmapiiri

Kun talvi saapuu, olohuoneessa tulee turvasatama hemmottelua hetkiä perheen. puiset huonekalut, lämmin materiaalit ja pehmeät valot, kohta kertoa teille joitakin yksinkertaisia ​​vinkkejä, jotta mökki tunnelman omassa olohuoneessa.

chalet ilmapiiri

1. Valitse nahkasohva

Löytää sisällä mökissä kotona, meidän on yhdistettävä mukavuutta sitkeys. Nahka on ihanteellinen materiaali sillä keskipisteenä olohuoneessa sohvalla. Se luo ilmapiirin kerralla molemmat viihtyisä ja muhkeat. Iltaisin kanssa heimon, valita suuri 3 istuttava sohva, kuten sohva TINO vuotiaiden vaikutus nahka suklaan värinen. Käsinojallinen tarkoituksiin, se vie vähän tilaa olohuoneessa samalla kaunis tilaa mukavuutta.

chalet ilmapiiri

2. Mieluummin puukalusteet

Kuka sanoo mökki, sanoi puu! Tämä luonnollinen aine on välttämätön lämmin tunnelma huoneeseen. Siitä puuttuu savupiipun! Pysyäkseen chalet teema, mieluummin tavallinen puukalusteet kuten sohvapöytä SIWA tammi tai loppuun taulukko YAM pyökki. Jos sinulla on kyky toipua massiivipuuta lokit tai vanhoja kannot, joka on vielä parempi.

3. Toista valekorttia turkista

Mikä parempaa kuin huopa uskoa vuorilla? On monia tekoturkista malleja, täydellinen pelaamiseen taustakartta alppimajatyylinen elävät ROSA white Castor Tekstitilat tai harmaa, valitse väri! Muista tapa ihon matolle lampaita, kuten Bundchen, ultra-kodikas.

chalet ilmapiiri

4. edistää pehmeä valaistus

Mökissä, hyväntuulinen iltaisin sähkön syöttö: se muistuttaa kynttilänvalossa viihtyisä pieni puoli! Olohuoneessa, edistää hillitty tunnelma pienillä valopistettä Sisätilojen seppele lamput tai aksentti lamppu mallina tähti tai lyhty skandinaavisen luonnon. Unohtamatta lyhdyt, kuten

NORA muotoinen pieni mökki!

Ymmärrätte, muuttaa olohuoneesi viihtyisä mökki maalaismainen chic, käyttö materiaaleja, jotka herättävät luonto kuten nahkaa tai puuta. Elävöittämään sisustus, myös tuoda vuodenajan kasvis yhteydessä joillakin toimialoilla maljakko tai männynkäpy Garland!

Valikoimaamme ostoksia

$ .get ( "http://www.deco.fr/deco_v2/ops/alinea.php?sku=24609890-25628876-25290875-25290974-25370966", Function (data) {document.getElementById ("esittely") .innerHTML = data;});