Kätevä ja nopea, pistooli sopii Lakat kaikki pinnat, jopa vaikea päästä. Jos hän käyttää enemmän maalia kuin telalla tai siveltimellä, aseen lupa tehdä sileäksi. Sen suhteellinen epätarkkuus vaatii kuitenkin hyvin suojeluun alueita, joita ei maalata.

Erityyppiset Väriaseet

Aiot maalata laajalla alueella? Valita Paineilmapistooli, sopii myös viimeistelyyn. Käyttävät ammattilaiset, se on kallein. Keskisuurten pintojen, mieluummin tainnutusaseilla. Se on etu, että on helpompi käsitellä.

Varotoimet ruiskumaalaus

Muista säätää virtausta aseen paksuudesta riippuen maalin. Käytetty maali on hieman enemmän nestettä kuin yksi käytätte maalata siveltimellä tai telalla. Joten suunnitelma lisätä laimenninta (5 ja 10%).

Valmistella ja maalata pinta aseen kanssa

Pinnan tulee olla puhdas, kuiva ja sileä. Suojaa lattiat ja seinät muovikalvolla ja pahvi. Pidä pistoolia pystyasennossa noin 25 cm: n alueelta maalattava. Maalata pinta siirtämällä suuttimen seinän suuntaisesti, jonka piirustus "S" vaakasuunnassa. Levitä toinen kerros piirtämällä "S" pystysuoraan. Muista puhdistaa pistooli käytön jälkeen. Täytä säiliö vettä tai liuotinta (riippuen käytettävien maalien) ja spray huuhtelua piiri.