Luo oma hyllyt voidaan sovittaa käytettävissä olevaan tilaan


Sisätilojen Kurssilla rakentamiseen sopivien säilytyskalusteista. Tässä on alkuperäinen ratkaisu, joka samalla tarjoaa edun naamiointi Vesijohdon.

Järkevä ratkaisu

Kaluston hankinta tai kirjaston hyllyssä ei ole aina hyvä ratkaisu, varsinkin kun tämä pala esteet (putket) tai epäsäännöllisen muotoisia. Luo oma hyllyt (tai kaapissa) voidaan sovittaa käytettävissä olevan tilan, niin tehdä jotain sekä toiminnallisia ja olennainen osa sisustusta.

Rakennusmateriaalien

Lastulevy, vaneri, rimalevy, keski- ja kolminkertaisesti, ovat eniten käytetty tämän tyyppiseen kehitykseen materiaalien (kipsi laatat tai kevytbetoni elementit toimivat myös hyvin). Kokoonpano tekniikat ovat yksinkertaisia, koska se on olennaisesti ruuvaamalla.

Kuva: 1/10 |
Aloita kuvaesitys

 
 

 • kirjasto-lounge
 • kirjasto-lounge
 • kirjasto-lounge
 • kirjasto-lounge
 • kirjasto-lounge
 • kirjasto-lounge
 • kirjasto-lounge
 • kirjasto-lounge
 • kirjasto-lounge
 • kirjasto-lounge
 • kirjasto-lounge

   

 • kirjasto-lounge

   

 • kirjasto-lounge

   

 • kirjasto-lounge

   

 • kirjasto-lounge

   

 • kirjasto-lounge

   

 • kirjasto-lounge

   

 • kirjasto-lounge

   

 • kirjasto-lounge

   

 • kirjasto-lounge

   

edellinen
seuraava

 
 
 

Vaihe 1

Putket (pylväät ratsioita) kulkee kahteen paikkaan seinän, aloita tekemällä muotoja. Molemmilta puolilta putkia, kiinnitä kaksi suluissa seinään, tehtyään pystysuorassa asettelussa. Kaadetaan noin ruuvin 40 cm välein, kun poraus ja kiinnittämisen. Leikataan keskipitkän osa, jonka korkeus on yhtä suuri kuin paikallisen ja leveys on yhtä suuri kuin syvyys valitaan huonekalut (tässä tapauksessa 40 cm). Ruuvaamalla, varmistaa kiinnitystapin in vastaan ​​edessä väliaineen, reunaa pitkin. Ruuvi väliaine pala seinää vasten tappi.

Vaihe 2

Täytä molemmat muodot samoihin periaatteisiin, elementtien kiinnittämiseen ruuvimeisselillä ja ruuvien paneeli Ne sitten toimia summia kaappiin.

Vaihe 3

Valmista hyllyt. suuri paksuus he saavat täällä niin, että ne ovat huonekalut tyyliin? määritetään suuria määriä, jotka muodostavat muotti. Kukin hylly koostuu kahdesta paneelien yhdistetty väliaineen kehyksen korvakkeiden. Kiinnitä teline yksi paneelien, sitten laittaa toinen; pitää puristimella suorittaa ruuvaamalla, kun se jauhetaan hukuttaa ruuvin.

Vaihe 4

Kiinnitä takatuen suoraan seinään, säätää vaakatasossa (poraus ja pinning). Myös Kierrä kaksi kiinnittimiä sivuilla (sivupylväiden muotti) lopettaa kehyksen ja työnnä kaksi hyllyä tämän rakenteen. Lopuksi ruuvaamalla suluissa, välityksellä.

Vaihe 5

Tyhjentää kukin hylly kiinnittämällä väliaineen kaistale (leveys yhtä suuri kuin hyllyn paksuutta) edessä. Ruuvaa kiinnike.

Vaihe 6

Mene toteutumista alaosan kaapin, joka tarjoaa upotettu määristä muotti. Se koostuu väliaineen vuorattu paneelit. Pohjan kaappi on muodostettu keskipitkän sokkelin 10 cm leveä, sisennetty (10 cm) ja kiinnitetty kulma suluissa. Kaikki osat on koottu kiertämällä.

Vaihe 7

Laita pohjalle seinän ja tasanne, joka peittää sen. Paksuus jälkimmäinen on saatu samalla tavalla (kopiointi) kuin hyllyn levy (katso kuva 3).

Vaihe 8

Levitä puu liitä näkyvällä ruuvien kannat (upotettu keskipitkällä jyrsimällä). Anna kuivua ja sitten hio kevyesti karkeus.

Vaihe 9

Yhdentyä paremmin huonekalujen sisustus, luomme maalaus "vaikutus", koristelu sienellä. Viettää ensin tausta kerros, nimittäin akryyli- satiini valkoista maalia. Anna kuivua ja toinen kerros.

Vaihe 10

Pintamaalaus luonnollisen sienellä. Ladata se kastamalla hieman maali, sitten DAB paperille ylimäärän poistamiseksi. Kun viljan sieni tulostaa paperille, dab seinälle, epäsäännöllisesti, ja kirjava ja kirjava viimeistely. Kuivauksen jälkeen, voit suorittaa sen jälkeen toinen sienellä tiivistämiseksi väriä tai jopa käyttää eri värillä (esim tummempi vihreä) luo helpotus vaikutus ja läpinäkyvyyttä.

Työkalut & materiaali

? akkuporakone

? mansikat puu

? kohokohtia

? pihdit

? Sirkkeli (tai paneeli saha)

? vatupassi

? maalaustela

? harjat

? luonnon pesusieni

? keskisuurten paneelit

? mänty rimat

? paneeli Ruuvit

? ankkurit

? Vaikutus maali (kaksikerroksinen)

Mitä materiaalia hyllyt?

? Latte. Se on kallista, mutta tarjoaa kauniin lopputuloksen.

Se kestää hieman vähemmän taivutus kuin vaneri, mutta parempi kuin kaikki muut paneelit. Se käytetään pääasiassa huonekalujen ja ulkoasu.

? Vaneri. Se on erittäin vastustuskykyinen taivutus, joka mahdollistaa käytön hylly paksuudeltaan pienemmän kuin muut paneelit. Se on vähän halvempi kuin latte. Sitä käytetään kaikissa tilanteissa (huonekalut, varusteet, hyllyt, seinä sisustus). CTB-X vaneri sopiva märkätiloissa.

? Kolminkertaisesti. Joka koostuu männyn lamelleja on järjestetty kolme vastakkaiset kerrokset, se on hyvä taivutuslujuus (hieman pienempi kuin riman, mutta suurempi kuin väliaineen ja lastulevy). Sillä on sama alalla käytettäväksi vanerin ja voidaan sijoittaa märkätilojen.

? Keskialuetta. Joka koostuu erittäin hienojen hiukkasten Yhdistetyn puu, se on melko hyvä taivutuslujuus (suurempi kuin agglomeraatin). Se pitää erittäin hyvin ruuveilla tai nauloilla ja ne voidaan koota massiivipuuta. Sitä käytetään ensisijaisesti hyllyt ja sisustukseen, kuivissa olosuhteissa.

? Lastulevyn (agglomeraatin). Se tarjoaa lisäetu on suhteellisen alhaiset kustannukset, mutta taivutuslujuus on rajallinen. Se esiintyy monessa (vaneroidut tai laminoitu paneelit). CTB-H lastulevystä, voidaan käyttää kosteissa tiloissa.

Lore © Maalaismainen talo - Flammarion, 2005