5 ideer til en engelsk have

Engle haver inviterer dig til at drømme og fascinere med afslappet elegance og struktureret vildskab. Alt det grundigt lagt ud
Beets kan ikke gøre noget, denne have stil mellem idylliske
Romantik og afslappet naturlighed kærlighed. Men selvom den typiske
Sommerhave ser ofte ud som om den er helt opgivet til naturen
nogle regler og tricks at huske på, når man vælger en engelsk
Vil gerne have have. Her er vores tips og ideer.

Geometriske figurer

Konceptet for den engelske have udviklede sig i det 18. århundrede i bevidst modsætning til den franske barokhave. Mens franskerne skabte strengt geometriske haver, var der i England fokus på nærhed til naturen. Ikke desto mindre er de naturskønne landhaver baseret på arkitektonisk strukturerede strukturer. Så græsplæner, senge og stier er skabt i geometriske former. Dette skaber en kreativ ramme, der udstråler ro og struktur. Sengene selv kan være endnu mere vilde.

Hække og vægge

Den formelle ramme for den engelske anlagt have, som har en naturlig form hække eller stengærder, sidstnævnte som overgroet med mos eller slyngplanter. Dette er den typiske nostalgiske, idylliske charme af denne have type.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

Frodig plantning

For så vidt angår plantning er engelske haver præget af overflod og rigdom. Her er naturen lov til at blomstre i fuld glans. Kontrolleret vild vækst er mottoet, for selv om alt er tilladt at vokse i forvirring, skal en bestemt struktur genkendeliggøres. Hvilke planter vokser i den engelske have er helt op til personlig smag. Selvfølgelig virker ingenting uden roser. Derudover er der nogle buske som lavendel, bærbuske og gamle frugttræer. Delphinium, lilla, yew, boxwood, clematis og hortensia er også planter, der typisk bruges i den engelske have.

Det matchende tilbehør

Ud over de naturlige grænser spiller smukt strukturerede områder og frodige blomsterbed, også en vigtig rolle i den engelsk-inspirerede have. Afhængigt af den ledige plads, romantiske arbors eller lysthus, en pergola perched, rosebows eller vand bassiner tjene som en iøjnefaldende. Skulpturer, plantede skåle og solceller fuldender udseendet. Vigtigt: Fokus er på naturlige materialer, som får lov til at bringe en bestemt patina.

Møblerne

Sidst men ikke mindst tager vi et kig på møblerne i den engelske have. Hvide plastborde og osteagtig øl telt sæt er lige så upassende som stiliseret, futuristisk siddepladser. I stedet er fokus på drømmende, idylliske siddepladser: Smedejernsmøbler med romantiske blomstrer passer perfekt ind i sommerhus-idyllen, ligesom naturlige træmodeller. Bænke omgivet af frodige grønt er en absolut nødvendighed i den engelske have.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 67 = 69

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: