Turn puutarhakatoksestani kauniissa vierashuone: onnistunut haaste sisustussuunnittelija Stephanie Van Den Schrick!

Miten muuttaa puutarhakatoksestani osaksi vierashuone? Arkkitehti Stephanie Van Den Schrick näyttää kuvia muutosta arvoinen satu puutarhakatoksestani, tulee kaunis makuuhuone. Asunnon, tämä on suuri hanke, joka kulkee unelma todellisuutta!

Kauniissa talossa Pariisin alueella, sisustusarkkitehti Stephanie Van Den Schrick of Blue Dream viraston täytyi kääntyä pois pimeässä puutarha ja hyvin päivätty huoneessa toivottaa ystäviä. Siksi sivuston, koska se vei redo katon, eristää lattia ja seinät ja sisustettu tyylikkäästi muuttaa puutarhakatoksestani paikassa viihtyisä ja lämmin elämä! Vaiheet rakennus- ja täydellisen remontin.

Pinta-ala: 11 m².

Budjetti: Kokonaishinta € 24.000 € 20.000 teokset mukaan lukien kaikki materiaalit (ja laatat) ja työvoima: purku, muuraus, puusepän, ​​muutos ikkunat ja ovi, laatat, sähkö ja maalaus . Huonekalut ja sisustus: noin 4000 €.

Virasto: Blue Dream.

Turvakoti puutarha pimeässä ja huonossa kunnossa kunnostaa

Puutarhakatoksestani käytetään varastointiin ja säilytystilaa työkaluille ja tuolit. Rakennettu 1900-luvun alussa, peli oli sen mehu: maalattia hauras seinät, vanha ovi, katto, joka puuttui laatat ja anna veden sateen sattuessa ... Ja pahempaa, rakennus puuttui lämmöneristystä.

Tavoitteena on muuttaa tämä pieni tila 11 neliömetriä viihtyisässä huoneessa, Kesti täysin redo katto ja kaksinkertainen seinät ja vaihtaa vaurioituneet ovi ja ikkuna. Tasoite betonin heitettiin eristää maahan.

Lopuksi, selkeyttä, Stephanie kysyi kaksi integroitua lasiovi edessä, jonka avulla luonnonvalossa.

puutarhakatoksestani huonokuntoinen
© Stephanie Van Den Schrick

ENNEN: puutarhakatoksestani oli huonossa kunnossa: katto vuotaa, reikiä seiniin, lika lattia ...

Töiden jälkeen, kaunis vierashuone, valoisa ja kutsuva

Kun täysin kunnostetussa rakennuksessa jälkeen tehtävänä oli koristella paikasta viihtyisä ja valoisa sisustus. Ajatus: on kaunis tilaa viihdyttävä ystäviä, mutta myös huoneessa rentouttavat puitteet omistajille tiloissa.

koristelu, rajoittavat ainoastaan ​​olleet kiinnostuneita on sininen huone, ja ylläpitää hengessä "talvipuutarha". Sisustussuunnittelija oli sitten vapaat kädet. Stephanie päätti pelata sininen ja kulta kontrasti. Kaksi seinät olivat siis maalattu siniseksi ankka. Väri lämmittää kultainen avaimet valaisimet, peilit ja sohvapöytä. Elinympäristö keltainen tyynyt lisättiin annetun beige kankaalle vuodesohva.

Lieventää ja pituus huoneen, päätettiin laittaa kahden kaistaleen tapetti Farrow & Pallo kultaista kuvioita, joka on sijoitettu keskelle huonetta. Lopuksi antaa todellista luonnetta huoneeseen, lattia oli peitetty sementtilaatat vanha Azulej kokoelma allekirjoitettu Patricia Urquiola (Mutina).

huonekalut puolella, bias oli hyödyntää noin kaunis suunnittelija kappaletta: lintuhuone suspensio Challières ja Piccolan Tavolan lamppu Foscarini. Sitten täydellinen sisustus huonekalut lisää kohtuuhintaisia: valinta lankesi AM.PM vuodesohva, Ikea kirjoituspöytä ja sohvapöytä HMD Interiors.

Muodostusperuste tyylikäs ja kutsuva, siisti sisustus mukava vierashuone!

Jälkeen sisustus huoneessa työtä
© Stephanie Van Den Schrick

JÄLKEEN: sininen ankka liittyvä keltakultaa antaa tunteen syvyyttä tähän pieneen tilaan ja tekee siitä erittäin viihtyisä.

Koristeellinen voimavara puutarhan

Sen lisäksi se on saanut olohuone lämmin ja tarkoitus asettaa, työ on myös ollut merkittävä sivuvaikutus.

Todellakin, puutarhakatoksestani näkyvissä terassilta tarjoaa nyt miellyttävät näkymät. Joten remontoitu, se tarjoaa ylimääräisen tiivisteen puutarhaan ja siten koko omaisuutta. Ulompi punatiilinen luovat hieman enemmän koriste, joka on ristiriidassa kaunis sinivihreä seinät. Kukkaruukut kummallakin puolella ikkunan vahvistaa luonnollinen puolella tämän kauniin talvipuutarha.

Jälkeen suojia ulkopuolella vierashuoneessa
© Stephanie Van Den Schrick

JÄLKEEN: ylimääräinen olohuone, täynnä charmia, ulkopuolelta, on hauska katsella, ja antaa oman kosketuksensa puutarhaan.

Onnistunut haaste Blue Dream on onnistunut muuttamaan puutarhakatoksestani huonokuntoista kauniissa huoneessa, moderni ja toimiva.