Vinkkejä valaisemaan pieneen huoneeseen

Valaistus voi olla todellinen päänsärky pienessä huoneessa. Usein pieneen tilaan ei tarjoa mahdollisuutta perustaa tavallisen valoa kuin kattokruunu tai suspensioita, koska tällainen valaistus pyrkii murskaamaan tilaa. Joten valita käytännön ja alkuperäinen lamput pieni huone, jonka avulla voit olla hemmottelua ilmapiiri. Tässä ovat vinkkejä mennä pieleen ostohetkellä.

tuulettimet

Helpottaa lukemista toimintaa ennen nukkumaan, mennä suunnattu valaistus: tuulettimet. Nämä kalusteet ovat täydellinen, jos haluat hyvän valossa, mitä valistaa. Sivussa tai yläpuolella pääty, sovelletaan (ilmalaivan tai ei) tarjoaa paremman näkyvyyden lukemisen helpottamiseksi tai työskentelee tietokoneella käynnistämättä suurempi valonlähde.

koskee suuntaava etirable makuuhuoneessa yöpöytä Leroy Merlin
© Leroy Merlin

lukema valot optimaalisen lukunurkkaus

Jos haluat olla ylimääräinen valonlähde lukea kirjaa, voit valita lukuvalo clip-hyllyllä tai oman yöpöydällä. Vastaavasti ylimääräinen lamppu tai kannettavia valaisin voi, kuten nimestä voi päätellä, olla joustava ja asennettu haluat. Käytännöllinen ja toimiva, se keskittyy valoa ja luminanssin tietty tila.

valaisimet retro pieni huone Le Klint
© Le Klint

Hyvin pehmeä yölamppu

Täynnä vihjeitä ovat nyt saatavilla valaisemaan pieneen huoneeseen kutistumatta lepopaikka ja optimoida tilan. Sisustaa yöpöytä vaan ennen kaikkea antaa tyyliä makuuhuoneeseen, kannattaa valita yölamppu hämäriin edistä makuutila huoneen. Jos sinulla on kaksi huonekaluja, runko sänky, valita kaksi identtistä mallia valaistus luoda kaunis visuaalista harmoniaa.

pieni kevyt suspensio Alex Profit kammio
© Alex Profit

suspensiot korkeus

Välttää murskaus huoneeseen, valitse suspensioiden korkeus. Ne tarjoavat tarpeeksi valoa valaisemaan tilaa huoneeseen. Nämä kalusteet antavat tuntua on pieni huone optimoidun ja laajennettuja. Suspensiot, joita käytetään pituuden liian paljon sotkua tilaa ja estää kanavan tilaan. Enemmän valaisin lähestyy katto ja on mahdollista laajentaa tilaa.