Tuo isku raikkautta kotiisi ilman lähdette keskeiset teokset, vahvistamisesta venytetty kankaalle seinään tai kattoon. Ihanteellinen piilota märkiä paikkoja tai halkeamia, kangas sopii kaikille kokoonpanoissa. Erilaisia ​​värejä ja kankaita sopii makuun!

Kysy kankaalle: esikÄsittelyksi

Venytetty kangas sijoitetaan sileä, puhdas, kuiva ja terveellinen. Jos seinän tai katon halkeamia, Kipsipohjaiset niitä pinnoitteella. Väärinkäytösten sattuessa seinälle tai kattoon, hiekkaa hioma hienorakeinen. Pölyt ja sitten kostealla sienellä. Anna kuivua ennen asennuksen aloittamista kankaalle. Kysy ohut puutikkuja voit liimata takaisin ympäri seiniä. Leikataan fleece, mittaa reunaehdot tikkuja. Nitoa bias ilman liian pehmeä fleece.

Miten luoda kankaalle?

Et tarvitse liimaa laittaa kankaan. Toimia. Leikata kangas säilyttää 5 cm päälle ja sama asia alas. Aloittaa katkottua kankaan ylempi sauva, nidonta välein 2 tai 3 cm, vuorotellen bias. Saat orret. Venyttää kangasta ja jossa, tarkkailun sen pystysuoruuden kanssa luotilangan. Katkottua alempi tanko. Linja kulma, joustavaa kangasta, tarkistaa sen vertikaalisuutta ja nitoa kudokseen tangon toisen seinän, niin lähellä kuin mahdollista ulkopuolelle. Jaaritus leikkurilla. Jatka tehdyn kankaan, aina kulmasta.