Avokeittiö: voittava idea!

Avokeittiö olohuoneeseen, toimiva, ystävällinen, nykyaikainen ja valoisa? Vieraat tämän pienen keittiön haaveillut, arkkitehti Charlotte Soissons Lenormand ja sisustusarkkitehti Valerie Laporte-Volatier loistava virasto Seinät on korvat teki. Tutustu kuvina!

alue: 5,7 m

budjetti: 13 000 euroa

Ylittämässä keittiö

kunnostus'une cuisine
© Joanna Zielinska

ennen: Vuodesta luonnos ensimmäinen luonnos, tavoitteena viraston oli pohtia keittiö ja olohuone tasapainottamiseksi volyymit ja luo yhtenäisen yhtenäisyyden koko. Osio ammuttiin avaamalla keittiön olohuoneeseen.

jälkeen: Tehtävä suoritettu! Avara keittiö, spatiaalinen amplitudi parani mahdollistaa vapaan liikkumisen omistajien kussakin tilat. Ilmava ja valoisa keittiö on kaikki hyvin!

Erillinen keittiö oleskelua

kunnostus'une cuisine
© Joanna Zielinska

ennen: Laukaus osio, se oli silloin kohteena kuvitella keittiön asettelun erottaa keittiön olohuoneesta, säilyttäen välinen yhteys kahden tilan. Lisäksi oli tärkeää, että kukin tila voidaan säilyttää sen toiminta ja sen identiteetti.

jälkeen: Vastauksena tähän ongelmaan, joukkue 100% naisellinen virasto Seinät on korvat on ollut ajatus luoda ruokailutila, jota tässä edustaa saari. Suunniteltu Corian, se luo yhtenäisyyttä ja koriste harmonia. Clever ja kätevä, järjestely myös mahdollisuus pisteet ilmeisesti tiloihin. Saari muuttuu tarpeen mukaan yksittäinen valmistelu alue tai baari ja ruokailutila.

Mikseri Vakio- ja räätälöidyt kalusteet

keittiö remontin
© Joanna Zielinska

ennen: Pian toimiva ja kapea, hankala toteuttaa todellisia mahdollisuuksia tämän keittiö tila on huonosti järjestetty ja viime koristelu.

jälkeen: Nosto onnistunut moderni keittiö pehmeät sävyt. Vitamiinien ja on todennäköisempää, temppu oli sekoittaa tavalliset ja yksilölliset kalusteet: keittiökalusteita IKEA työtaso ja Roiskeiden mukautetun Corian, tabletit ja muottien yläpuolella MDF kalusteet ... niin löytyneiden ratkaisujen ovat auttaneet tätä kätevä ja toimiva ajattelua keittiö. Huomaa myös lineaarinen sarakkeet koostuu integroidun varastointi- ja jääkaappi, taakse TV-teline, joka antaa illuusion räätälöidyn huonekaluja.

Charlotte Soissons Lenormand ja Valerie Laporte-Volatier, seinillä on korvat